Már 3000 forintért kapnak a pasik kényelmes vászoncipőt

Mindig csak a nőknek kedvezünk körképeinkkel, úgyhogy ha már megnéztük, mit kapnak ők idén nyáron a cipőboltokban, szemlézzük azt is, a pasiknak mi jut. Ha elegáns cipőt keres, túl sok jóra ne számítson, de vászoncipőt és menő sneakert fog kapni jó áron!

Asia Center

Az Asia Centerben 3300 forintért már egész jól összerakott, sportos cipőket kapnak a pasik és vannak vászon sliponok is (ha nem tudja, mi az, olvassa el ezt!), melyek így nyáron kényelmesek és viszonylag jól is szellőznek. Borzalmas műbőr szandálok nincsenek, viszont kapni pár elegánsabb Oxford-cipőt, szóval ha szeretne valami könnyűt és nyáriasat, érdemes kinézni az Asiába!

H&M

A H&M-ben a legegyszerűbb (alábbi képen látható) vászoncipő 3990 forint: fesztiválra ideális amúgy, mert olcsó, legfeljebb kidobja az ember, ha nagyon elkoszolódott. Ha előrelátóbb, akkor sötétkék vagy khakizöld verziót vesz, az tutira kihúz több szezont is. Kedvencünk a 8990 forintos, szürke tornacipő volt, de a háncstalpú, tengerpartra való lábbeliket is szerettük: egy piros vagy csíkos verzió tökéletesen kiegészíthet egy városi nyári szettet is! 

Deichmann

A Váci utcai Deichmannban először megijedtünk, hogy a férfiaknak csak alábbi papucsokkal készültek, de nem, egy egész emeletnyi cipő vár rájuk! Több olyan cipőt láttunk, ami erősen emlékeztetett valamelyik nagyobb márka termékeire, Vans, Adidas, Nike vonalon, de kaphatók valódi Puma, Fila, Nike és Adidas csukák is, mégpedig egész szépek, amiket jól lehet egy lazább utcai szettel kombinálni. Az árak itt sem magasak, egy sima vászoncipő 5 ezer forint körüli áron, egy márkás 15 ezer forint körüli áron vásárolható meg.

Salamander

A Salamander valamiért betárazott bőrpapucsokból, olyasmi stílusban, mint ami itt alább is látható. Fogalmam sincs, ilyesmit hova vesznek fel a férfiak, utcán még nem láttam hasonlót, strandra meg jachtklubba mondjuk nem járok. Szóval az ehhez hasonló darabok átlagosan 15 ezer forint körüli áron kaphatók (leárazva!), de van lábujjközös Napapijri papucs 10 ezerért és kifejezetten strandos Gant papucs 15 ezerért. Kapható vitorláscipőnek látszó félcipő is (csak fekete a talpa, ami nem ér), és van 43 ezerért zokniért kiáltó lyukacsos bőrcipő is. Ha nem tudja elképzelni, nézze meg a galériában, talál ott Birkenstockot és leárazott Versacét is!

Office Shoes

Az Office-t szeretjük, de az valamiért csak most tűnt fel, hogy a kínálat nem a legváltozatosabb: a Hilfiger, Lacoste és Ralph Lauren mintha nem nagyon gondolná újra a kínálatot és évről évre ugyanolyan csukákat gyártana. Nézze meg a galériában: akár a tavalyi vagy tavalyelőtti képeink is lehetnének (tisztelet a kivételnek). Úgy tűnik, a Hilfiger papucs nagyon menő, valószínűleg ezért van rajta nagy betűkkel a márkanév. Szofisztikáltabb választás lehet egy sima Converse vagy egy New Balance cipő. Ezek jól is néznek ki, már csak azt nem tudjuk, mit vásárol egy pasi, ha komolyabban szeretne felöltözni.

Foot Locker

Ez a sneakermániások Mekkája, ennek megfelelően tényleg azoknak ajánljuk ezt a boltot, akik egy jól kinéző Adidast vagy Nike-t szeretnének. Van Reebok is, minden a legfrissebb divat szerinti, de mélyen a zsebbe kell nyúlni, 28-40 ezer forint között mozognak az átlagárak.

Zara

A Zara férfiosztályán sírtunk a röhögéstől, de csak azért, mert nem volt épp szükségünk cipőre: ha vásárolnunk kellett volna, nem lett volna ennyire vicces a helyzet. Ami nem valamiféle márkás sportcipő-utánérzés, az totális vakvágány. Van például 10 ezerért sliponba oltott nagypapacipő, de a kígyómintás szandálról sem a női osztályon készítettünk képet. A kígyómintás espadrilles volt az abszolút mélypont, annál talán csak az anyagában hüllőmintás gumipapucs volt lejjebb - és nem vadásztunk a ronda lábbelikre, ezek így jöttek szembe, egymás után. Azért nézze meg a galériát, mert a Zarában is van pár normálisabb cipő!

Oszd meg másokkal is!
Mustra