Tudta, hogy titkos luxuslakást rejt az Eiffel-torony?

Csupán párat kellett kattintania annak a négy szerencsésnek, akik a Labdarúgó Európa-bajnokság alatt beköltözhetnek majd a Párizs egyik jelképének számító Eiffel-toronyba. A nem mindennapi lehetőséget a bajnokság egyik szponzora, a szállásfoglalásban utazó HomeAway indította el, melynek vezetője, Brian Sharples szerint ez az egyedülálló lehetőség életre szóló kalandot ígér a nyertesek számára.

Ilyen a kilátás az Eiffel-toronyban található lakásban.
Ilyen a kilátás az Eiffel-toronyban található lakásban.homeaway.com

A Condé Nast Traveler információi szerint minden szerencsés egy éjszakát tölthet az 1889-es világkiállításra készült torony első emeleti pop-up lakásában öt vendégével. A luxusapartmanban eddig csak néhány igazán kivételes ember hajthatta álomra a fejét: az egyik ilyen VIP vendég például Thomas Edison volt.

A teljesen felszerelt, olasz Lago bútorokkal telepakolt két hálószobás “üvegkalitkát” a neves francia belsőépítész, Benoit Leleu alakította át mindössze 48 óra alatt a HomeAway számára, akik a bajnokság után is indítanak majd hasonló kezdeményezést az oldalukon. Ilyen lesz például a szerelmesek számára indított “HomeAway LoveAway” néven futó játék, amire már most lehet nevezni. Kíváncsian várjuk, milyen fotókat töltenek majd fel az Instagramra azok, akik a bajnoság alatt lakhatnak majd az apartmanban, de addig is kattintson a videóra és nézze meg, micsoda szupertitkos luxuslakás található Párizs szívében!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek