Megkezdődtek az anyák napi és a ballagási akciók az üzletekben

Ez a hét sem marad el kuponozás nélkül, de a boltokban már a kánikulára és a rovarinvázióra is felkészültek. Kiárusít, az Emag, a Hervisben meg majdnem féláron adják a tavalyi bicikliket, hogy legyen mivel mennie a hétvégi Critical Massre! Nézze meg, mit érdemes ezen a héten vennie. 

Kuponozás

Szerdán 20 százalékos kuponos szerda lesz az Aréna Plázában, amivel nem csak ruhaneműket vagy cipőt vehet, de akár fagyira, étkezésre vagy ruhatisztításra is beválthatja. Az Intersparban is lehet kuponozni, ugyanis textilkiárusítást tartanak.

Műszaki cikkek

Ha új hűtőt venne, akkor nézzen szét a Media Marktban, ahol kedvezményt kap ha energiatakarékos újat választ.  A+ energiabesorolás esetén 5000, A++ esetén 15.000, A+++ esetén 30.000 forint kedvezmény jár, ráadásul a 0%-os THM konstrukciót vagy a kiterjesztett garanciát is választhatja. Az akciós kínálatban a hitelt nem csak a nagy háztartási gépekre, mint például a Samsung vadiúj Add Wash mosógépe került, de televíziókra és telefonokra, laptopokra is érvényes, ráadásul az LG 2016-os friss modelljei is bekerültek az akcióba. Az Emagnál elég sok akcióval készültek, Windows 10-es Lenovo laptopot 75 ezer forintért vehet, Az LG G4-es telefonja 60 ezer forinttal olcsóbb, míg a Huawei Mate S készüléke 54 ezer forinttal kerül kevesebbe. Százezer forint alatt vehet Apple iPad Airt, de Xbox és Play Station játékok is szerepelnek az akcióban, vagy éppen 7000 forinttal olcsóbban vehet Tefal vasalót. Ha mostanában jó minőségű, megbízható és sokáig működő fejhallgatót szeretne venni, akkor csapjon le az Edigitalnál Sennheiser Momentum On-Ear fejhallgatóra, ami 20.000 forinttal olcsóbb, mint szokott, a Yamaha házimoziszett 30.000 forinttal kerül kevesebbe, ha pedig hangcuccot vásárolna, akkor több Harman / Kardon termék között is talál akciósat, a hordozható hangszóró például 30.000 forinttal olcsóbb. 

Hiperek és szupermarketek

Kerámia késszettet és alumínium öntvény edényeket akcióznak az Aldiban, ahol már nagyon várják a jó időt és a növényeket szárító napsütést is, ugyanis a kerti locsolóberendezések között is nagy a héten a választék, sőt vizinövényeket is vehet a kerti tóhoz. Ha a tava miatt elkezdik a szúnyogok előnyben részesíteni a kertjét, akkor rögtön vehet is szúnyoghálót, vagy szúnyogirtó készüléket. 

Az Auchanban is készülnek már a kánikulára, ott a kerti játékok lesznek akciósak és beindul a medencés szezon is, különböző méreteket vehet vízforgatóval, akár áruhitelre is. Gyerek biciklikben is nagy a választék, de beltéri pingpong asztalt is vehet 39.990 forintért. A medencés szezonnal együtt elindult a kerti bútorok szezonja is, különféle garnitúrákból, napozóágyakból vagy függőágyból választhat, hogyan szeretné élvezni a jó időt. Nivea termékekből 35 százalék kedvezményt kap anyák napja alkalmából, a Listerine szájvíz 20 százalék, a Gliss Kur samponok pedig 22 százalék kedvezménnyel vásárolhatóak meg. 

Ezen a héten spanyol hetek lesznek a Lidlben, azon beül is Ibéria ízvilágát lehet megismerni és vehet kolbászokat, olívaolajat, de vehet rántott tintahal karikákat, tenger gyümölcseit, spanyol sjtot és még sört is. De itt is vehet szúnyoghálót ajtóra és ablakra, sőt  kerti szerszámok között is válogathat, de locsolót, rózsalugast és balkontakarót is nézhet, vagy barkácsgépeket. Egyre több termékkel bővül a sajátmárkás kozmetikai részleg is, van már Cien borotva, regeneráló hajlakk, de még napozó olaj is , sőt rúzsok, szemhéjpúderek, körömlakkok és alapozók is. 

GettyImages-94897936
Bloomberg / Europress / Getty

Április 25-én a Supershop kártyáját is vigye magával ha a Sparba, Burger Kingbe vagy az OMV kútra megy, ugyanis dupla pontokat kap. A héten már kipróbálhatja a Spar veggie termékcsaládot, több féle vegetáriánus étellel. A kínálatban ízesített humuszok, falafel, krémsajtok is megtalálhatóak. Aki grillezne, annak persze készültek húsakciókkal is. 20 százalékkal lesznek olcsóbbak a Maxsport energiaszeletek és az M&M's csokigolyók is, de a Balfi ásványvizet is 30 százalákkal olcsóbban veheti meg, a Baba termékekre pedig 25 százalék kedvezményt kap. Lepedőt 25-, S-Budget zoknikat 20 százalékkal olcsóbban vehet, néhány Star Wars relikvia pedig már 250 forinttól beszerezhető. Most is lesznek hétvégi akciók, ahol a Frosta gyorsfagyasztott termékekre 30 százalék, a Taft hajformázókra 35 százalék, az Ajax termékekre pedig 40 százalék kedvezmény jár, a hét elején pedig 35 százalékkal olcsóbbak a Vanish termékek és 40 százalékkal a Maggi ételízesítők. 

Április 23-ig minden könyv 20 százalékkal olcsóbb a Tescoban, de ezen kívül 2-t fizet, hármat kap akció várja a Baba termékekre, a Knorr krémlevesekre és a Globus ketchupra és a Stickletti rágcsálnivalóra is. A Tesco fagyasztott gyümölcsök, a Lucullus dobozos fűszerek 20 százalék, a Nivea Baby babaápolási termékek, Dove tusfürdők és szappanok, L'oreal Revitalift krémek és Wella termékek 25 százalék, míg a Garnier Ultra Doux samponok és balzsamok 30 százalék kedvezménnyel kaphatóak, de elég sok más kozmetikai terméket is leakciózott a  Tesco

Egyéb

Kiárusítás van a Mall.hu-nál, most minden kategóriában talál még utolsó darabokat, legyen szó Vans cipőről, Nikon fényképezőgépről vagy éppen sícipőről.  Ha napszemüveget venne, akkor az Emagon is szétnézhet, ahol féláron vagy akár 60 százalékkal olcsóbban adják és hatalmas a választék. Az Ofotértban újra indult az ahány éves, annyi százalék kedvezményt kap akció, valamint hat havi kontaktlencséhez egy napszemüveget is választhat. Kontaktlencse vásárlásnál a Vision Expressben is érdemes  szétnézni, ugyanis ott is napszemüveget választhat. Kerékpárért nézzen szét a Hervisben, ugyanis minden tavalyi modellt 40 százalékos kedvezménnyel kap, de a Salomon futócipők is 42 százalékkal olcsóbban vásárolhatóak meg. 

GettyImages-181170668
Pablo Blazquez Dominguez / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Mustra