Menő vagy ciki az ízlésficamos filmstúdió?

Annyira megosztóra sikerült a Life Style néven futó lakberendezési cég két tervezőjének, Brittany Zwicklnek és Shannon Wollacknak a legújabb projektje, hogy arra gondoltunk: döntsék el önök, vajon menő vagy ciki-e a közelmúltban átalakított Culver Studios.

Az 1918 óta működő produkciós iroda ugyanis ahelyett, hogy megszabadult volna az évtizedek alatt felgyülemlett filmplakátoktól, forgatókönyvektől és egyéb díszlettől,  igencsak kreatív módon építette be azokat a cég életébe - írja a design-milk.com. Az újrahasznosításból remek ötletnek tartjuk például a különleges formájú recepciós pult fölött elhelyezett „Green Light” neonfeliratot, ahogy az újragondolt rendezői székek is jól mutatnak a trendi fa és réz bútorelemek között. De szerettük a kortárs bútorokkal, hatszögletű elemekkel, fekete székekkel és dizájner lámpákkal telepakolt várót és étkezőt is.

Sőt, még a szövegkönyvekkel kitömött plasztik asztal, a falakat borító temérdek forgatókönyv, és a nosztalgiát keltő rengeteg régi fénykép sem annyira zavarba ejtő, mint azok a falra pingált legendás filmhősök, amiket két utcai művész készített a stúdiónak. Csak szerintünk mutat bénán az új „díszletet” kapott falakon a festett King Kong, Batman, Scarlett O'Hara, Uma Thurman a Kill Bill-ből vagy Johnny Depp a Tim Burton féle Alice Csodaországban című filmből. Esetleg két erős akarat és stílus csapott össze az átalakítás során? Nézze meg a galériában, hogy milyen lett az újragondolt stúdió és szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek