Néhány trükk, hogy könnyebben eladja a lakását

Nem egyszerű egy lakást vagy házat eladni, még akkor sem, ha mostanában kicsit felpörgött az ingatlanpiac. Vannak dolgok, amin nem lehet változtatni, de egy jó hirdetés mindenképp segítséget jelenthet az eladásban. Az Otthontérkép a néhány tippet, amelyekből kiderül, mit és hogyan kéne leírni és fotózni, hogy az ingatlan szinte eladja magát.

A megjelenő magán ingatlanhirdetések gyakori hibája, hogy nem megfelelő módon állítják össze őket, vagyis a hirdetők nem adnak pontos és kielégítő mennyiségű információt az ingatlanról, illetve hanyag minőségű fotókkal illusztrálják a szöveget. Olyan hibák ezek, melyeken kis odafigyeléssel könnyedén lehet segíteni.

Természetesen, nem mindenki engedheti meg magának, hogy profi fotóssal készíttessen bemutatkozó anyagot a lakásról. Sokszor azonban erre nincs is szükség, elég, ha fényképezés előtt egyszerűen rendet tesz az eladó, nappal fotóz, de nem nappal szembe, eltávolítja privát dolgainak jórészét, lezavarja a házi kedvenceket a kanapéról, kiküldi a szobából vagy legalább a kamera mögé tessékeli a rokonokat a kép elkészítésének idejére. Apró dolgok ezek, de sokat javíthatnak az eladás sikerességén. És hogy még miket érdemes végiggondolni ilyenkor? A galériából kiderül!

Oszd meg másokkal is!
Mustra