Ilyen porcelánt nem talál Herenden!

Teljesen mindegy, milyen napja van, ha ránéz ezekre a bögrékre, eszébe jut majd, hogy rosszabb is lehetne. Ez a jelmondata annak a porcelánból készült bögrekészletnek, amelynek ötlete a művész Don Moyer fejéből pattant ki és amelynek pénzgyűjtő kampánya már most 100 ezer dollárt (azaz 28 millió forintot) hozott a konyhára – olvasható a Thisiscolossal oldalán.

A mindennapi motivációt a bögre mintázata adja: a klasszikus(nak tűnő) kék-fehér mintázatból ugyanis alaposabb megfigyeléssel ufóinvázió, zombiuszkár, kalózok vagy éppen agresszív pterodaktiluszok támadása vehető ki A tervek egyébként a Calamityware névre hallgató sorozatba tartoznak: egészen pontosan a tavaly májusban bemutatott tányérok folytatásai. Bár a négydarabos készlet pénzgyűjtéséből még hátra van pár nap, már most négyszer annyit kalapoltak össze, mint tervezték.

Kattintson a képre a többiért!
Kattintson a képre a többiért!Don Meyer

Jó hír: ha legalább 48 dollárral, azaz 13 ezer forinttal járul hozzá a projekthez, november végére ön is kap megkapja a négydarabos készletet. Ami egyébként azért is menő, mert most egy tányér kerül annyiba.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra