Nézzen körül Robert De Niro eladó lakásában!

Ha múltkor nem csapott le Steve Martin kaliforniai beton villájára, íme itt van Robert De Niro West Village-ben található lenyűgöző duplex lakása is, amiért jelenleg 39.8 millió dollárt kérnek a piacon. A 71 éves Oscar-díjas színész és 60 éves felesége, Grace Hightower három évvel ezelőtt költözött a tágas és fényes kétszintes lakásba, amikor előző, az Upper West Side-n található apartmanjuk kiégett – írja a dailymail.co.uk a Manhattan tőszomszédságában található 1022 négyzetméteres otthonról.

„Kortárs remekmű”, illetve „”New York egyik legcsodálatosabb otthona” - ilyen és ehhez hasonló jelzőkkel illették az ingatlanügynökök a Keresztapa sztárjának városi otthonát, amibe mi sem tudunk belekötni, hiszen az öt hálószobával, hét garázzsal (amelyekben 14 autó is elfér), 5 fürdőszobával, két gardróbszobával és gőzfürdővel felszerelt lakás tényleg pazarul fest, az pedig már csak hab a tortán, hogy a lakásból elsöprő 360 fokos kilátás nyílik a városra és a Hudson-folyóra.

A csodálatos panoráma mellett sokat dob az impozáns lakáson a nappaliban elhelyezett fatüzelésű kandalló, a klasszikus konyhaszigettel és étkezővel rendelkező óriási konyha, valamint a vendégségekre és pihenésre egyaránt kiváló parkosított terasz is. A nagy belmagasságú ingatlanban természetesen egy könyvtárszoba, valamint egy otthoni iroda is helyet kapott. Nézze meg a galériában, hogy hogyan él egy igazi filmsztár New York legmenőbb részén!

Beköltözne?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek