Idén is jár az akciós kupon a már nem hordott ruhákért

Adományozásra hívja fel a figyelmet a Biatorbágyon lévő Premier Outlet és az országos lefedettségű Ökumenikus Segélyszervezet a nélkülöző gyermekek és családok megsegítésére. Ruhákat és cipőket várnak, melyekért cserébe mindenki kap egy kupongyűjteményt, amely – a már egyébként is akciós termékek árából – további kedvezményekre jogosít a Premier Outlet egyes üzleteiben. Az adományokat április 25-től, két hétig fogadják. Külön kiemelték, hogy nem csak tavaszi-nyári, de téli és őszi ruhákra is számítanak, melyek jó minőségű használt holmik, ugyanis van, hogy a szülők ezekben a darabokban tudnak csak állásinterjún megjelenniemiatt is fontos, hogy ne szakadt, kimoshatatlanul foltos/koszos levetett göncökkel támogassák a családokat. 

„Nem egy nagy lomtalanítást szervezünk, hanem olyan ruhákat várunk, amit még az adományozó is felvenne, csak egyszerűen kinőtte, kihízta, megunta, stb. A ruhákkal esélyt szeretnénk adni az újrakezdésre a jelen pillanatban nehezebb körülmények között élő családoknak. Egy öltöny vagy egy kosztüm nagyot lendíthet egy állásinterjún, és a szép gyerekruhák a gyerekek számára esélyt adnak arra, hogy ne rekesszék ki őket a társaik.” – hangsúlyozta Imre Csaba Premier Outlet vezetője.

AdokKapokNapok
Premier Outlet Center

Adok-Kapok Napok

Az Adok-Kapok Napokat 2013-ban hozta létre a Premier Outlet, és a kezdetektől az Ökumenikus Segélyszervezettel működött együtt. A jótékonysági ruhagyűjtési akció kiemelt célja, hogy az országban már megszokott konténeres ruhagyűjtés helyett minőségi ruhákat gyűjtsenek.

Ebben az évben ismét Dobó Kata vállalta a védnöki szerepet tudván, hogy a tavalyi évben mennyire sikeres volt a rendezvény és reményeik szerint ez évről-évre jobb lesz. „Ez egy tökéletes pillanat arra, hogy jobbra fordítsuk egy rászoruló ember vagy akár család sorsát. A szekrényben porosodó öltöny, egy csinos téli kabát, vagy a gyerek kinőtt ruhája lehetőséget adhat másoknak arra, hogy ne érezzék magukat kirekesztve. Egy ilyen adománnyal nem csak egy ruhadarabot, hanem esélyt is adunk, és ez nagyon fontos.” - mondta el a színésznő.

Idén az „Adománygyűjtő Pontnak” a 99 számú üzlet ad helyet, április 25 – május 9-ig. Hétfőtől-csütörtökig 10:00 és 20:00 óra, péntektől-szombatig pedig 10:00 és 21:00 óra között lesz nyitva (május elsején és vasárnaponként zárva lesz). A támogatásért kapott kuponokat május 4–9-ig tudja beváltani, melyekért cserébe akár 90% kedvezményt is kaphat az újonnan kiszemelt portékára.

Ön fog adományozni?

 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek