Töretlen a népszerűsége az állatos holmiknak a piacon. Ezúttal a qdo.dk egyik madár formájú teatojásába és az ahhoz tartozó készletbe botlottunk bele, amit Pernille Vea tervezett a márkának. A „Birdie Swing” névre keresztelt terméket valószínűleg azoknak készítették, akik nem elégszenek meg egy találomra kiválasztott bögrébe dobott teafilterrel, mivel ennél sokkal jobban becsülik a gőzölgő tea látványát és az elkészítésével járó rituálét.

Pohárban hintázó madár formájú teatojás
Pohárban hintázó madár formájú teatojásFotó: firebox.com

A három színben, levendula lilában, narancssárgában és lime zöldben kapható, 10 x 5 cm-es készlet egy átlátszó bögrét, illetve egy praktikus, csepegtetővel ellátott madár formájú teatojást tartalmaz. Ez utóbbi egyben a pohár fedele is, hisz íyt, míg ki nem ázik a tojásból a tetszés szerint kiválasztott tealevél. – írja a trendhunter.com

Rászerelt csepegtetővel ellátva
Rászerelt csepegtetővel ellátvaFotó: firebox.com

A mosogatógépben mosható, műanyagból, szilikonból és rozsdamentes acélból készült szett, amelynek tojásába akár 5 gramm tealevél is pakolható 10 - 17 font ( 3709 – 6305 forint ) között mozog az online boltokban, mint például az amazon.com-on, ahol más menő tea tojásokra is le lehet csapni, mint például a cápásra vagy a Mr.Fredesre, akinek a lábába adagolhatjuk a tealeveleket. Ön mit gondol, menő a madaras szett vagy nem érti, hogy mi köze van a madaraknak a teázáshoz és cikinek találja a márka ötletét. Szavazzon!

Menő! (951) (870) Ciki!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.