Mindenki konzolra és ronda csizmára vágyott a Fekete Pénteken

A Google keresési adatok alapján a Huffington Post összeszedte, hogy a 2013-as Black Friday kapcsán mit szerettek volna az emberek leginkább megvásárolni akciós áron. A technikai kütyük még érthetőek is, de a dobogóról éppen hogy lecsúszott Ugg csizmával például nem tudunk mit kezdeni. Jó régen megírtuk, hogy nem áll jól senkinek, mégis - talán amiatt hogy kényelmes és meleg - ez lett a legkeresetebb divatkiegészítő a 2013-as Black Friday alatt. Nézzük, mi volt a többi kilenc!

452581623
Fotó: The Washington Post

A Top 10 legkeresettebb termék

1: Sony Playstation 4 és Xbox One
2: Tabletek
3: Lego Minecraft
4: Ugg csizma
5: Beats by Dr Dre fülhallgató
6: Fitbit 
7: The North Face
8: Rainbow Loom
9: Barbie álomház
10: Nike Air Jordan edzőcipő

A lista elején álló videojátékok és konzolok (mint a Sony Playstation 4, illetve az Xbox One), nem igazán meglepőek, jön a karácsony, a legtöbb gyereknek (és nagyon sok felnőttnek is) ez az álma, teljesen érthető, hogy a hozzátartozók utánanéznek, hátha be lehet szerezni olcsóbban is. Második helyen a tableteket találjuk, bizonyára hasonló okokból, hiszen szintén közkedvelt ajándék lehet a fa alá. Harmadik helyen a Lego őrülete található, a Lego Minecraft, ami nálunk annyira nem terjedt el, de egyébként máshol sem olyan egyszerű beszerezni, mivel nem csak Fekete Pénteken kapkodják el nagyon gyorsan a szállítmányokat. Negyedik helyen pedig ott virít az Ugg csizma, aminek úgy tűnik, továbbra sem csökken a népszerűsége sőt, éppen, hogy egyre többen szeretnék. A jelek szerint még az sem tartja vissza a márka rajongóit, hogy néhányan összefüggést véltek felfedezni a csizmaviseletés a nemi betegségek közt, amin akkor sokan ki is akadtak még úgy is, hogy ez az egész persze csak vicc volt. Mindenesetre a felmérések szerint az amerikai nők negyedének van Ugg csizmája, és úgy tűnik, ez a szám most ugrásszerűen tovább nőtt. Az ötödik helyen a Beats by Dr Dre fülhallgató végzett, amit szintén sokan szeretnének magukénak tudni, és zenész pletykák azt is tudni vélik, hogy Dre több pénzt keresett már eddig ezzel a fejhallgatóval, mint a dalaival összesen. A listán szerepelnek még North Face termékek, kalóriakövető és lépésszámláló csuklópánt és játék, valamint edzőcipő is.

107159140
Fotó: Bloomberg
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.