Vegyen minden problémát orvosló gépet kuponnal!

A kuponok kínálata, különösen a karácsonyi akciók, gyorsan lejárnak, de ne csüggedjenek azok, akik lemaradtak a múlt heti kínálatról, mert ezen a héten is összegyűjtjük az érdekesebbeket. Két dolog biztos: az ünnepek közeledtével egyre gyakoribbak a valódi engedményt nem tartalmazó ajánlatok, és a valótlant ígérő termékajánlók.

Gomb formájú műanyagpohár, papírpohár formájú bögre

A Kupon Világ ezen a héten akciót kínál az egyedi, saját fényképeinkkel ellátott naptárakra. A 3990 forintos ár helyett 1900 forintért rendelhetünk fali naptárat. Az ár mindenképpen kedvező, hiszen a hasonló méretű naptárok ára 3-5 ezer forint között mozog. Kedvező árú terméknek tűnhet a ctrl+alt+del gombokat mintázó kávéscsésze-szett is 2495 forintért, azonban nem biztos, hogy érdemes ennyit kifizetni három műanyag pohárért és tálcáért csupán azért, mert ötletes a formája.

szem

Az oldal kínál még ajándékozási célra nulla dioptriás szemüveget számítógéphasználathoz, 29990 forint helyett 9900 forintért. Ha ez elsőre teljesen értelmetlennek tűnik is, azért ismerjük el: a monitor sugárzását valóban nem a dioptria, hanem a szemüveglencsére felvitt különféle bevonatok szűrik ki, ahogy remélhetőleg ennél a szemüvegnél is. Más kérdés, hogy a mai monitorok sugárzása már annyira csekély, hogy teljesen felesleges hozzájuk a védőszemüveg...

Ha már valóban kreatív bögrét akarunk ajándékozni, érdemes megfontolni a Bónusz Brigád ajánlatát: a klasszikus papírpohat mintázó kerámiabögre árát 6990 forintról 3490 forintra engedték le, két darab vásárlása esetén pedig csak 5990 forintot kell fizetnünk.

No problem

Sok mindent láttunk már meghirdetve, de a „minden bajon segítő” izomstimuláló gyógyászati készülék kuponja láttán mi is felkaptuk a fejünket. A 16 ezer forintról leértékelt masszírozó gépet 9990 forintért vehetnénk meg. A Dr. Chen Patika által forgalmazott eszközről szerettünk volna többet is megtudni, de a honlapjunkon nem találtunk részletes leírást a termékükről.

A termék hirdetése kapcsán a Dívány megkereste a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságot, amely hivatalból megindította a vizsgálatot a termékkel kapcsolatban. Mivel az oldal leírása szerint gyógyászati segédeszköznek számít a készülék, ezért a hatóság szóvívője, dr. Fülöp Zsuzsanna elmondta, az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatallal együtt vizsgálják, hogy történt-e tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat. Nem kizárt, hogy a vizsgálat eredményeképp a weboldalon most már kicsit szerényebb az ígéret: a csodagép most már csak hatféle gyógyító funkcióval rendelkezik, amellyek a vérkeringést javítja és fájdalmat csillapít, egyébként meg "az évezredes kínai gyógymódot a legmodernebb technikával" ötvözi.

izom

Süteménycsomagot cukrászdából

A Kupon Birodalom ajánlata ugyan nem kifejezetten számít ajándékötletnek, azonban szorosan kapcsolódik az ünnepekhez, így nem hagyjuk ki. Az oldal karácsonyi süteménycsomagot kínál. 3 ezer forintért a miénk lehet két 0,5 kg-os rúd bejgli (diós és mákos), valamint fél kiló mézes krémes és zserbó szelet.

Az akciós ár csak papíron létezik

Szintén ennél a kuponoldalnál futottunk bele a már bevett gyakorlatba, mely szerint akciósként hirdetnek valamit, amit egyébként az eredeti árán kínálnak. Ezúttal a Parajdi sót vásárolhatnánk meg 900 forintért, az állítólag1500 forintos ára helyett. Mindez azonban nem is hangzik olyan jól, ha a forgalmazó cég honlapján az akciós(nak mondott) árral megegyező eladási árral (egész pontosan annak nettójával) találtuk szembe magunkat.

so

Sorsblokk-bontás és arctatarozás

A szkeptikusok most ugorjanak át pár sort, és ne horkanjanak fel a reiki energetikai kezelés hallatán. Akinek viszont ez a gyengéje, annak a kupon több opciót is kínál, 3in1 csomag keretén belül például a reiki kezelés mellett feloldják a sorsblokkunkat symbolon és tarot kártya segítségével, akármit is jelentsen ez.

Sokkal gyakorlatiasabb ajánlatnak tűnik a sminktanfolyam kuponja. Az 5 órás tanfolyam 7990 forint, 10 óráért 11990 forintot kell fizetnünk. Az ajánlat szerint az órák személyre szabottak, így az ajándékozott számára előnyös technikákat mutatják meg, és azt is megtanítják, kinek milyen szín áll jól.

Oszd meg másokkal is!
Mustra