Vegyen kijelzővédő fóliát vagy szilikonmellet kuponnal karácsonyra!

Jövő héten december, a kuponokkal kereskedő oldalakon is megjelentek a karácsonyi ajánlatok. A cégek jelentős része külön karácsonyi aloldalt is létrehozott, ahol azokat a szolgáltatásokat és termékeket mutatják be, amelyek szerintük jól mutatnának a fa alatt. Eddig jól is hangzik a dolog, de a valóság ezzel szemben az, hogy a kínálat unalmas, kreatív ötletekkel nem lehet találkozni, és csak elvétve bukkannak fel olyan kuponok, amikre tényleg érdemes lecsapni. Más kérdés, hogy némelyik elég hülyén nézne ki a fa alatt.

A Kupon Világ karácsonyi oldalán a fő helyen a következő termékeket hirdetik: 1090 forintért derékmelegítő, 7990 forintért pedig bőröndök, amiket olcsóbban láttunk az Asia Centerben. Kínálnak továbbá jegyeket a Mikulás-show mesejátékra, amit nem karácsonyi, hanem Mikulás ajándéknak tudnánk elképzelni, hiszen az előadás december 8-án lesz. Lejjebb görgetve találunk még ajánlatot csizmára, porszívóra, borra, mind-mind eredeti és szellemes ajándékötlet.

Olcsó szilikonmellet a szeretet ünnepére

Egyértelműen kilóg a sorból a mellnagyobbításról szóló ajánlat, ami a maga 495 ezer forintos árával valóban kedvező, hiszen ez a műtét általában több százezer forinttal is drágább szokott lenni. Ugyanakkor azt gondoljuk, akármennyire is örülne valaki egy ilyen műtétnek, egy pár szilikonmell még utalvány formájában is elég hülyén venné ki magát a fa alatt.

ciki

A Bónusz Brigád ünnepi aloldalán rögtön szembetaláljuk magunkat a karácsonyi visszaszámlálóval, ami némleg pánikkeltően kíván rávezetni arra, hogy addig vásároljunk, amíg nem késő. A kínálat szerencsére itt szélesebb, így legalább van miből válogatni.

A derékmelegítő az év ajándéka

Vehetünk kézműves dzsemet (tényleg jó áron, a 3 üveg 1350 forint), találunk illatosítót 2990 forintért, fülvédőt 990 forintért. És itt is van derékmelegítő, amit ez a cég 1550 forintért hirdet, míg a mikroszálas melltartót 4990 forintért tehetjük a fa alá. Mindez még elmegy, a mélypont – legalábbis karácsonyi ajándéknak adva – egyértelműen az okostelefonokhoz való ...kijelzővédő fólia.

Tessék, drágám, a szájszagod ellen

A szélesebb kínálat szerencsére pozitívumot is hordoz magában. Az egészségügyi ellátás (ajándékozzon karácsonyra fogfehérítést fogkő-eltávolítással és szájüreg szűréssel, 18990 forintért!) mellett találunk színházjegyet is: a Centrál Színházban 1250 forintért nézhetjük meg az Angéla evangéliuma című művet. A legextrémebb ajánlat egyértelműen a lövészet Remington shotgunnal, AK 47-tel 7990 forintért.

Hímeztessük ki nagyival a kis Robikát

A Kupon Birodalom oldalán egyelőre üresen találtuk a karácsonyi kínálat helyét, ezért az alapkínálatból válogattunk. A goblein előfestése fénykép alapján például 3000 forint, és ha nem értenék, mire jó ez: igazi kincs lehet kézimunkát kedvelő nagymamák megajándékozására, akik bizonyárra örömmel szöszmötölnek el mondjuk unokájuk 60x80 centis fényképével. A dolog veszélye lehet persze, hogy a végeredményt megkapjuk jövő karácsonyra.

A többi oldal egyelőre még nem vetette be az ünnepi ajánlatait, de egy-két javaslat a témában azért már felbukkant a kínálatukban. A Deal LX oldalán például szerezhetünk festhető gipszfigurákat Karácsony és Mikulás mintákkal 960 forintért, a Kupon Mánián pedig vehetünk féláron, 1500 forintért belépőt a budapesti Icy Penguins Bárba, ahol thermo ruhában koktélozhatunk.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek