Megéri Ravensburgerért tankolni?

A MOL a Varta zseblámpák után akciós Ravensburger játékokkal próbálja becsábítani a kútjaihoz azokat, akik még tankolnak.

stockfresh 5626 elderly-woman-and-younger-woman-doing-puzzle siz
Stockfresh

Akár 50 százalékkal olcsóbban kínált társasokra, puzzle-kra és memóriajátékokra lehet lecsapni. A szabály a szokásos: költsön sok pénzt (2000 Ft után jár 1 matrica) a kúthálózatnál, és akkor olcsón nem olyan drágán juthat az áhított játékokhoz.

Kíváncsiak voltunk, megéri-e a kúthálózatnál tankolni, csak az olcsósított kirakósok miatt.  Persze ha valaki minden nap Százhalombattáról jár fel, mint a kollégánk, vagy batár autója van, akkor hamar összejönnek a pontok, de csak ezért teljesen felesleges egy csomó üzemanyagot elutózni.

A játékok nem idei darabok, a cég a régi és jól ismert játékait válogatta össze.

A Lotti Karotti társasjáték például egyértelműen ezek közé tartozik,  az akcióban 20 matrica és 3490 Ft az ára: azaz kicsit több, mint 40.000 Ft. Bár a MOL szerint a játék nem akciósan 6990 Ft-ba kerül, mi már 4700 Ft-ért találtunk a neten, azaz mindössze 1200-al drágábban, mint az akciós ár, de a Vaterán még olcsóbban hozzá lehet jutni, akár alig használt darabokhoz is.

A Labirintus tényleg jó játék, aki nem ismeri, annak ideje beszerezni egyet, kicsiktől a nagyokig számos változatát piacra dobták az elmúlt években. A játék 20 matrica + 3990 Ft-ba kerül, mi 4290 forintért találtuk meg.

A Hello Kitty Ki Nevet a Végén társas biztos bejön a kislányoknak, és 1890 Ft nem is tűnik túl sok pénznek egy társasért. De a neten ugyanezt 2300 forintért kaphatjuk meg, matricák nélkül is.

Persze felmerülhet, hogy ha netről rendelünk, akkor hozzájön legalább 1000 Ftszállítási költség, de ezek a darabok a hipermarketekben is fellelhetőek, és akkor még a szállítási költséget is megússzuk.

Ennek ellenére a cégek körében igen kedveltek a hasonló akciók, gondoljunk csak arra, amikor egy ország járt Fila táskával (jól le is rontva ezzel a cég márkaépítő törekvéseit), vagy a Tesco legutóbbi Zwilling-késes akciójára, az IKEA-s gyerekeknek szóló népnevelő célzatú peták gyűjtéséről nem is beszélve.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek