Hétvégén vásár lesz a Király utcában

2011. szeptember 10-11-én (szombaton és vasárnap) hagyományteremtő vásárt rendeznek a budapesti Király utcában.

Királyutca Designutca megálmodói újabb, nem mindennapi ötlettel álltak elő annak érdekében, hogy felhívják figyelmet a Király utcára és felpezsdítsék annak életét.

2011. szeptember 10-11-én két napos rendezvényt szerveznek a Király utcában, amellyel hagyományt szeretnének teremteni, és jövőre több alkalommal is szeretnének megismételni május és október között, minden hónap első hétvégéjén.

A Király utca Nagymező utca és Károly krt-i közötti szakászát (700 méter) a VII. és VI. kerület Önkormányzat hozzájárulásával és közbenjárásával erre a két napra a forgalom elől lezárják, így adva otthont a vásározóknak és azoknak a programoknak, melyekkel szeretnének a látogatóknak kedveskedni.

Lesz minden, ami a bolhapiacba belefér,biotermékek, hungarikumok, kézműves termékek, iparművészeti alkotások, illetve étel, ital, bor, sör pálinka.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.