Guillermo del Toro szörnyei könyvben ijesztgetnek

Del Toro könyvet írt az új horrorhoz, amelyben Katie Holmes és Guy Pearce szerepelnek. A rémregényt a film rendezője illusztrálta.

A "Don't be Afraid of the Dark", egyelőre még hivatalos magyar cím nélküli horrorfilmhez írt étvágygerjesztőt Christopher Golden és Guillermo del Toro, aki a film forgatókönyvének társszerzője és producere - írja a Wired.

Az illusztrált rémregény a természetfeletti kisállatok nemzetközi útmutatója, de főként a film előzményeként szolgál. Del Toro filmjeihez hasonlóan, a történet bővelkedik majd fogtündérek, jégszörnyetegek és gyilkos fák gonoszkodásában A könyv pénteken kerül a boltokba, egy fikciós karakter, Emerson Blackwood angol biológus naplóbejegyzéseit tartalmazza, aki elveszti az eszét, miután rátalál egy furcsa teremtmény hullájára.

A film szigorú korhatár-besorolást kapott az Egyesült Államokban, amit del Toro az "elismerés jelvényének” nevezett. Az USA-ban augusztus 26-án kerül a mozikba a produkció, amelyik egyébként egy 1973-as horrorfilm feldolgozása. A magyarországi premier dátuma még nem ismert. Az új változat híres sztárokat vonultat fel: Katie Holmes és Guy Pearce fontos szerepet kapott a filmben, de leghangosabban a 12 éves Bailee Madison fog sikítani a vásznon, mert neki senki sem hisz.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.