Ben Stiller meztelennek hazudta Jennifer Anistont

Nem mindig könnyű az embereket rávenni az online adakozásra. Pedig annak első lépése, hogy meglátogassák a weboldalad. Ben Stiller nem bízta a Google-ra, jobb ötletet vetett be.

Ben Stiller alapítványa gyerekeken segít világszerte. 2009-ben indított Stillerstrong kampányában a Haitin elpusztult iskolák újjáépítésére gyűjtött. Azóta már több mint 300 ezer dollárt sikerült összeszedniük.

A legújabb videójában Stiller arról beszél, hogy bár adományokat szerezni sem könnyű, ütős nevet még nehezebb neki kitalálni - írja az Ecorazzi. Néhány abszurd ötlet után viszont elmondja, megvilágosodott és a tökéletes név a Jennifer Aniston Alapítvány lenne.

Aki el akar jutni az alapítvány weboldalára, annak a seejenniferanistonnaked.com címet kell bepötyögnie, ami azt jelenti: nézd meg Jennifer Anistont meztelenül. Persze pucér képekről szó sincs, de még az is kiderülhet, hogy ez a kis átverés tényleg hatásos lesz.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.