A Quimbyvel, a Kiscsillaggal és a Csíkkal találkozhatsz

November 21-én jótékonysági koncertet ad a Nem adom fel zenekar, vendégként fellép a Quimby, a Kiscsillag és a Csík zenekar. A rendezvény bevételeiből fogyatékosok számára építenek lakóotthont. Van ötleted, mi legyen a ház neve? Tippeddel segíthesz, ráadásul ha a tiédet találják a legjobbnak, VIP belépőket nyerhetsz, amellyel találkozhatsz a koncert fellépőivel, a Quimbyvel, a Kiscsillaggal, a Csík Zenekarral és a sérült zenészekből álló Nemadomfel Együttessel.

A jegyek novembertől kaphatóak 3200 forintos egységáron a TicketA hálózat jegyirodáiban. A korábbi évek hagyományait követve idén is lehetőség lesz páholyos jegyrendelésre. Ennek lényege az, hogy akik egy körből, barátként, egy cégnél dolgozóként érkeznek a rendezvényre, azok közösen saját páholyt alakíthatnak, s így egy közösségként vehetnek részt a koncerten. A korábbi Jobb velünk a világ! koncerteken nagy sikert aratott a páholyos rendszer, volt rá példa, hogy egy társasház vásárolt meg egy közös páholyt.

Jegyet nyerni is lehet: a Jobb velünk a világ! szervezői pályázatot írtak ki a koncert bevételeiből épülő fogyatékos lakóotthon elnevezésére. Az épület érdekessége, hogy passzívházként fog működni, ezáltal az első passzívház közintézmény lehet Magyarországon. A lakóotthon névadó pályázatán bárki részt vehet, akár több ötlettel is, a főnyeremény két darab VIP jegy backstage belépővel a november 21-i Jobb velünk a világ! koncertre, amelyen a Quimby, a Csík Zenekar és a Kiscsillag lép fel a sérült zenészekből álló Nemadomfel Együttessel a Budapest Sportarénában. A pályázat a www.jobbvelunnkavilag.hu oldalon megtalálható.

Oszd meg másokkal is!
Mustra