Új darabjához castingol a PR-Evolution Dance Company

Szeptember 6-10-ig workshoppal egybekötött castingot tart a PR-Evolution Dance Company legújabb bemutatójához. A megmérettetésre professzionális szabadúszó táncosokat várnak, a készülő előadást a koreográfusként több év után most először hazatérő Kun Attila jegyzi.

Szeptember 6-ától 10-éig 10 és 15 óra között a Goli Tánchelyen (1036 Budapest, Perc utca 2.) várják azokat a profi szabadúszó táncosokat, akik szeretnének szerepelni a PR-Evolution Dance Company új bemutatójában. Az ID című produkciót Kun Attila koreografálja: a táncos-koreográfus 2003-ban alapította meg a PR-Evolution Dance Company-t, később a Baseli Baletthez szerződött, több év után most tér haza először koreográfusként. A bemutató november 9-én 20 órakor lesz a Trafóban.

A workshoppal egybekötött szereplőválogatás regisztrációs és részvételi díja 5000 forint, jelentkezni az info@pr-evolution.hu címen, illetve fényképes önéletrajzzal a helyszínen lehet. Bővebb információ a www.pr-evolution.hu oldalon.

„A pillanat tényszerű, de cseppet sem egyszerű! Egy olyan találkozás eredménye lesz ez a darab, ahol összesűrűsödik a múlt a jelen és a jövő. Minden finom rezdülés számít és minden nagy gesztus feleslegessé válik. Megrázó, őszinte és fontos pillanat lesz, amikor a közönség elé lép a PR-Evolution Dance Company az ID című darabbal” – fogalmazott Kun Attila az előadás kapcsán.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek