Itt az 5 kedvenc karácsonyi sertéshúsos receptünk

A karácsonyi asztalon ma már jól megfér egymás mellett a pulyka, a sertés, a vega és a vegán ételek. Vegetáriánus tippeket már mutattunk az elmúlt hetekben, a pulykás finomságokat is sorra vettük – következzen most néhány különleges étel sertéshússal!

Kezdőként is simán nekiláthatsz egy szűzpecsenyének, ami borskéregben sül meg, de a baconbe tekert sertés sem egy nehezen elkészíthető fogás. Kedvencünk az ünnepi sertés cordon bleu pármai sonkával és cheddarral, amit lilaburgonya-pürével tálalunk, és így egy nagyon finom klasszikust öltöztetünk kicsit ünnepi ruhába. Jöjjön az idei év öt, szerintünk legfinomabb sertéshúsos receptje!

Szűzpecsenye borskéregben, fügés, vajas rizzsel

Baconbe tekert sertésszűz vargányás raguval és hercegnőburgonyával

Ünnepi sertés cordon bleu pármai sonkával és érett cheddar-ral töltve,  lilaburgonya-pürével

Sörben sült sertés meleg tormamártással, baconos krokettel

Velővel töltött karaj mazsolás, fehérboros szőlőraguval

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.