A pornókirály és a 3774 nő

woodman-lead-ujTöbbezer nővel szexelt, étvágya továbbra is hatalmas, de tart a pornó jövőjétől, mert egyre erőszakosabb irányba megy, amiben már nem akar részt venni – interjú Pierre Woodman pornókirállyal, akit otthon meleg vacsival vár a barátnője.

article-type-interju


Pierre Woodman neve ismerősen cseng a pornófilmkedvelők között. A 46 éves pornófilmrendező és fotós több mint 60 pornófilm és 1000 szexjelenet szülőatyja. Barátnője, Sophie jól bírja a kiképzést, még meleg vacsorával is várja. Interjúnkból kiderül: a pornókirály a szakmát a sporthoz hasonlítja, edzésben kell lenni. 

Eddig 1500 fotóbeállítást álmodott az objektív elé, és 7000 casting, vagyis a pornós szakma szempontjából még szűzlányok beavatásával írta be nevét a pornótörténelembe. A másik megdöbbentő szám: Mr. Woodman – saját bevallása szerint – több mint 3000 nőt  vitt már ágyba. Pierre-rel egy, az HBO csatornán vetített provokatív dokumentumfilmben ismerkedhetünk meg, ám magyarországi tartózkodása alatt kérdéseimre is szívesen válaszolt.
 

woodman-otthon

 

Kedves Pierre, azt híreszteli magáról, hogy háromezer lánnyal volt már szexuális kapcsolata. Ha csak a fele igaz, számomra akkor is hihetetlen. De azért kíváncsi lennék arra is, hogy hány tartós kapcsolatottal büszkélkedhet? 

Először is megnyugtatom, a híresztelés igaz. Szívesen számolok. Az ezredik lánnyal 1995-ben, a kétezredikkel 1999-ben, a háromezredikkel 2005-ben feküdtem le, most 3774-nél tartok. Tizennégy évesen vesztettem el a szüzességemet, összesen tíz hosszabb kapcsolatom volt. Hét barátnőt és három feleséget fogyasztottam el eddig. Sophie-val nyolc éve vagyunk együtt, nem veszekszünk, így ő lesz a negyedik feleségem, ha újra esküvőre adnám a fejem. 

Mit kell tudnia a maga mellett lévő nőnek?

Elviselni az egyébként nagyon nehéz természetem. Gondolom, barátnőmnek lenni olyan lehet, mint egy rémálom. De Sophie jól bírja a kiképzést. Tökéletes társam. Fontos, hogy háziasszonyként is megállja a helyét. Nem tudnék együtt lenni egy olyan lánnyal, aki nem tud főzni, és nem takarít, nem vezeti rendesen a háztartást. Igaz, nagyon sokat utazunk, így a legtöbbször étteremben eszünk, de ha Párizsban vagyunk, akkor gyakran vár otthon meleg, finom vacsorával..

woodman-polcMennyi idő után tudja megmondani egy lányról, hogy milyen karriert fog befutni ezen a pályán?

Nehéz erre válaszolni, mert nincs egy adott recept, leírt szabály. Néhány lány fantasztikus az ágyban, de mégsem lesz sikeres. Ez a műfaj tiszta Hollywood. Minden attól függ, hogy milyenek a kapcsolataid, ki áll mögötted, és ki támogatja a karriered. A tehetség önmagában nem elegendő…

Milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy jó pornószínésznőnek?

Intelligensnek kell lennie, mert ha egy lánynak van agya, akkor minden sokkal könnyebben megy. A pornózás olyan, mint a sport, ha rendszeresen edzesz egyre jobbak lesznek az eredményeid. Harminc évvel ezelőtt Linda Lovelace kivételével senki nem volt hajlandó az anális szexre és nem használta a mélytorok technikát. Ma már nehéz olyan lányt találni, aki nem csinál meg mindent. Más lett a világ viszonya a szexhez, és ebben a változásban alaposan benne van a pornóipar.

Olvastam, hogy az ügynökei  bevásárlóközpontokban keresik az új lányokat az új produkciókhoz. Tíz lányból, hány mond igent? 

Ez nagyon változó. Van olyan nap, amikor tíz lányból hat dönt úgy, hogy kipróbálja magát a kamerák előtt, de megesik, hogy senki sem áll rá. 

Mi a véleménye a magyar lányokról? 

A magyar lányok szépek, de bonyolultak, még az ágyban is. Húsz éve, amikor a filmjeim nagy részét készítettem, zömében cseh és magyar lányokkal dolgoztam. Az volt velük a bajom, hogy határozott elképzeléseik voltak. Nekik. Ez nem változott. Még ma is nagyon nehéz olyan lányt találni Magyarországon, aki rugalmas. 

 A forgatások alatt mennyire bízza az ösztönökre, a színészek kreativitására a jelenetet?

Ez attól függ, hogy mit forgatok. Ha egy nagy produkciót, akkor mindent, de mindent meghatározunk előre, a pozitúrákat is, és nem lehet rögtönözni. De ha egy rövid, kis jelenetről van szó, akkor csak az érdekel, hogy minél életszerűbb legyen az egész. Vagyis ilyenkor mindenki azt csinál, amit akar, mert a középpontban a szex intenzitása, lüktetése áll. Az visz el mindent, nem pedig egy előre megírt eseménysor.

 A nézőknek milyen típusú pornófilmek tetszenek?

Ez az, ami folyamatosan változik. Most a piacon minél extravagánsabb dolgokkal kell előállni, ezt igénylik, ezt veszik. Felméréseink szerint az anális szex és a mélytorok technika az, ami legjobban izgatja az emberek fantáziáját. De biztos vagyok benne, hogy pár év múlva majd ráunnak erre, és ismét igényelni fogják a komolyabb történeteket.

Mit jósol, milyenek lesznek 50 év múlva a pornófilmek? 

Őszintén szólva tartok, félek a jövőtől. Az emberek egyre őrültebb dolgokat szeretnének, egyre extrémebb dolgokra vágynak. Az erőszakos és a deviáns szex a legnépszerűbb, s ha ez lesz a köbön, abban személy szerint én már nem szeretnék részt venni. 

 

 

cikk-tipus-linkek

Alexandra és a pornó spirituális okai

Előző életeiben fiatalon halt meg, és mielőtt leszületett, úgy érezte, most meg akarja ismerni a tobzódást is – Alexandra Diamond már jó ideje nem forgat, csak táncol, és napokat kibír szex nélkül, bár egy rövid menet minden nap beleférne.

cikk-tipus-kulsolink

• Wikipedia: Pierre Woodman

Mustra