Ismert sztárok grilleznek együtt az Auchan Korzó és az Auchan Magyarország új közös reklámfilmjében

Lékai-Kiss Ramóna, Havas Dóra, Stohl András és Rákóczi Feri megmutatják, milyen egy igazán lenyűgöző, jó hangulatú grillvacsora.

Sokan nem is tudják, de az Auchan bevásárlóközpontokhoz két márka is tartozik. Az egyik maga a hipermarket, azaz az Auchan, a másik pedig az üzletsorhoz és az ételudvarhoz kapcsolódó

Auchan Korzó. Az Auchan Magyarország márkanagyköveteit, Rákóczi Feri rádiós műsorvezetőt és étteremtulajdonost, valamint Havas Dóra gasztrogloggert az Auchan Lefőzlek sorozatából már jól ismerhetik a nézők, hiszen a népszerű főzőpáros az Auchan weboldalán is megtekinthető videókban a hipermarket kiváló minőségű alapanyagaiból hónapról hónapra káprázatos finomságokat varázsol az asztalra. Az Auchan Korzó márkanagyköveteivel, a színésznő, műsorvezető Lékai-Kiss Ramónával és Stohl András Jászai Mari-díjas színművésszel és műsorvezetővel pedig az Auchan Korzó közösségi média oldalain és a márka két eddigi reklámfilmjében találkozhattak a vásárlók. A négy márkanagykövet ugyanakkor közös filmben eddig még soha nem szerepelt.

DSC 7842
fotó: Auchan Korzó, Auchan Magyarország

Most azonban fontos állomáshoz érkezett a francia cégcsoport két márkájának kommunikációja, hiszen ezúttal közös filmben mutatkoznak be a hazai vásárlóközönség előtt. Az online platformra készült több mint 4 perces videóban a Lefőzlek séfjei, Dóra és Feri egy grillpartira invitálják az Auchan Korzó márkanagyköveteit. A „Sülve-főve együtt” című filmelején Rami és András a találkozóra készülődve az Auchan Korzó üzleteiben vásárolnak, Dóra és Feri pedig a hipermarketben szerzik be az ínycsiklandozó fogások hozzávalóit.

A videóból megtudhatjuk, hogy akármilyen összejövetelre is készülünk, az ország 18 pontján megtalálható Auchan hipermarketekben és a hozzájuk tartozó Auchan Korzókon minden szükséges kelléket megvásárolhatunk az alkalomra: az élelmiszerrészlegen hazai és nemzetközi termelők, családi gazdaságok friss élelmiszerei, az Auchan Korzó üzleteiben pedig számos ismert hazai és nemzetközi márka ruházati termékei és kiegészítői között válogathatunk. A filmben azt is végig követhetjük, miként készül el a tökéletes grillvacsora, láthatjuk, ahogy András Ferinek segít a báránysütésben, Ramóna pedig Dórának a grillsajtok előkészítésében. A film végén Ramóna azt is elárulja, hogy lesz-e folytatása a közös vacsorának. A teljes videót ide kattintva tekintheti meg.

DSC 7860
fotó: Auchan Korzó, Auchan Magyarország

Forgatási élményeire Lékai-Kiss Ramóna, az Auchan Korzó márkanagykövete jókedvűen emlékszik vissza: ”Ferivel és Dórival is évek óta ismerjük egymást, így külön öröm volt együtt tölteni a napot, mert a munka mellett rengeteg vicces pillanat is volt. A forgatás alatt mi száműzve voltunk Dórival a konyhába, míg a fiúk kint vicceskedtek a grill mellett. Komolyra fordítva a szót, hiszek abban, hogy a jó beszélgetések mindig egy-egy közös főzés alkalmával történnek. Klassz volt kicsit együtt lenni és vacsorázni egy hangulatos teraszon. Azt is elárulhatom, hogy mindenbe beleettem egy picit, de ez nálam nem túl meglepő, ezért is szeretem a főzős forgatásokat. Már azon kezdett aggódni a stáb, hogy ne tűnjenek el az ételek idő előtt az asztalról.”

A forgatással kapcsolatban Stohl Andrásnak is pozitív élményei vannak: „Nagyon jó hangulatban zajlott a munka. Rákóczi Ferivel futólag ismertük egymást, egyébként egy helyre járnak a gyerekeink iskolába. Havas Dórival viszont eddig még nem találkoztam. Ferivel jókat beszélgettünk, nevettünk a főzés közben, melynek a végeredménye is nagyon finom lett. A forgatással hamar készen lettünk, bár az utolsó jelenethez meg kellett várni a sötétedést, de addig legalább jobban megismertük egymást.

DSC 8220
fotó: Auchan Korzó, Auchan Magyarország

Az Auchan Korzó aktuális híreiről és akcióiról a márka Facebook és Instagram oldalán, valamint a www.auchankorzo.hu weboldalon tudsz tájékozódni, az Auchan hipermarket újdonságait pedig a www.auchan.hu oldalon találod.

Oszd meg másokkal is!
Mustra