Nincs többé „mit vegyek fel”, ha a legfontosabb alapdarabokat beszereztük

Noha az életünk most egy picit lelassult, a divat szárnyal. Dobd fel a napod pár új ruhadarabbal!

A divatos szettek a home office korszakában is kiemelt szerepet töltenek be az életünkben, hiszen, még ha online is, de a megjelenés továbbra is fontos egy-egy megbeszélés alkalmával, ráadásul megérkezett a jó idő is. Az idei tavaszi-nyári időszakot a klasszikus színek újragondolása, a stílusos minták és kiegészítők jellemzik majd, amelyek mostanra az életünk jelentős részét képező kényelemmel párosulnak. Az Auchan tervezői is így gondolkodtak, az új, alapdarabokat tartalmazó Inextenso kollekció már az áruházlánc polcain várja a trendek kedvelőit.

21AUC022 Inextenso kommunikacio divany image 3

Az elmúlt év sok szempontból változtatott a ruhavásárlási szokásainkon, így mielőtt felújítjuk a ruhatárunkat, mindenképpen érdemes néhány szempontot figyelembe vennünk. Mi számunkra a legfontosabb? Az Inextenso by Auchan ár-érték arány szempontjából például az egyik legkiválóbb döntés, hiszen kedvező áron juthatunk divatos és minőségi alapdarabokhoz. Ráadásul az áruházlánc számos akcióval is készül, így még inkább pénztárcakímélő lehet a tavaszi-nyári szettek összeállítása.

A hölgyek körében idén hódítanak a vidám színek és minták, egy ízléses nyomtatott pólót már 1 490 forintért megvásárolhatunk a kollekcióból. Nem sokkal drágábbak a nyár kedvencei, a fodros szoknyák sem, ugyanis ezúttal 2 790 forintért juthatunk hozzájuk. Hasonló áron várnak még ránk a vasalt élű nadrágok vagy éppen a közkedvelt balerina cipők is, így egy komplett női szettet akár már 3 400 forint alatt is összeállíthatunk. A férfi kollekció is számos kiváló darabot tartalmaz. Sokak kedvence, a galléros póló több színben is elérhető 1 390 forintért, de divatos vászoncipők is vásárolhatók már 1 490 forinttól kezdődően.

21AUC022 Inextenso kommunikacio divany image 2 cut

Ne feledkezzünk meg a legkisebbekről sem! A kollekció darabjai között megtalálhatók gyerek- és babaruhák is. Színes és mintás szettek várják őket: pólókat már 690 Ft-tól is találunk, de egy gyerek vagy baba teljes öltözéke akár kevesebb mint 2 500 forintból is kihozható.

21AUC022 Inextenso kommunikacio divany image 1 cut

Az Inextenso by Auchan alapkollekcióját direkt úgy tervezték, hogy a lehető legtöbb módon párosíthassuk az egyes darabokat. Jól illeszthetők már meglévő ruháinkhoz is, de a stílusos darabok együtt is kiválóan mutatnak. A vasalt nadrágok egy mintás, vagy akár egyszínű pólóval lehetnek bohókásak vagy épp elegánsak, a színek és minták variációja végtelen. Egy galléros férfi póló tökéletes viselet egy laza nyári napon, de zakóval alkalmi öltözéknek is kiváló.

További inspirációkért látogass el az https://www.auchan.hu/inextenso oldalra.

Advertisement
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek