Fessünk szerencsekövet!

Sokszor a legegyszerűbb dolgokkal tudjuk a gyerekeket a legjobban lekötni, néhány kő, színes festék és ecset segítségével saját szerencsekövet készíthetnek maguknak.

A játék már akkor elkezdődik, amikor az ideális, festeni való követek kiválasztjuk egy séta alkalmával. Olyan köveket keressünk, melyek nem túl nagyok, a felületük sima és festhető, nem baj, ha kényelmesen elfér a gyerekek zsebében is. Olyan festéket használjunk, lehetőleg temperát, amely viszonylag gyorsan szárad, így könnyen tudjuk „rétegelni” a színeket. Tervezzük meg közösen az ábrákat, ha kell, sablonokat is mutassunk a gyerekeknek. Festhetnek egyszerűbb mintákat is a kövekre, virágot, szívet, de akár kedvenc állataikat is elkészíthetik. A köveket hagyjuk megszáradni, szép díszei lehetnek nemcsak a gyerekszobának, de az egész lakásnak is.

Tudja, hogyan foglalja le gyermekeit? Ossza meg hasznos tapasztalatait és bevált ötleteit benti és szabadtéri programokról és nyerje meg a nagyszerű tisztítószer - csomag nyeremény egyikét, mellyel gyönyörű fehérre és illatosra moshatja ruháit!

Vegyen részt nyereményjátékunkban és nyerjen minden héten egy hasznos termékcsomagot!

Ezt a cikket nem a Dívány szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek