Mit ér a kedvezmény?

Ma már nem csak időszakos akciókkal és leárazásokkal találkozhatunk, hanem a különböző kedvezmények a mindennapjaink részévé válnak – például a Telekom Kapcsolat program segítségével.

A mindennapos kiadások mellett mindannyian vágyunk olyan kényeztetésre, mint hogy meglepjük magunkat egy könyvvel, alkalom nélkül is vehessünk valamilyen játékot a gyermekünknek, vagy éppen beugorjunk egy jó filmre a moziba. A családi kassza azonban nem mindig teszi ezeket lehetővé, és alaposan végig kell gondolnunk, hogy mikor mire adunk ki pénzt. Ma már azonban nem kell az ideiglenes akciókra várni ahhoz, hogy kedvezményesen lephessük meg magunkat vagy szeretteinket.

A Telekom Kapcsolat kártya éppen abban lehet a segítségünkre, hogy lemondások nélkül tudjunk olcsóbban vásárolni, ugyanis számos olyan kedvezményt biztosít számunkra, amivel ezek az apró vágyaink is megvalósulhatnak. Nem is keveset spórolhatunk a kártya használatával, hiszen egyes magazinok előfizetéséhez akár húsz-harminc százalékos kedvezménnyel is hozzájuthatunk, olcsóbban utazhatunk taxival, és kedvenc pizzánkért is kevesebbet fizetünk, amennyiben a neten rendelünk.

A Kapcsolat Program segítségével újra élmény lehet az olvasás a család minden tagjának, ugyanis a partner könyvesboltokban kedvezménnyel vásárolhatjuk meg a legújabb bestsellereket, vagy a gyerekek kötelező olvasmányait. A partner játékáruházakban pedig szintén annyi pénzt tudunk spórolni évközben, hogy az ünnepekkor akár eggyel több játék is kerülhet a karácsonyfa alá. Ezen kívül kedvezményesen mehetünk moziba, élményfürdőkbe, kalandparkokba, a Kapcsolat kártyánkat országszerte több mint 200 elfogadóhelyen használhatjuk.

A Kapcsolat program keretében a Telekom hűséges ügyfelei további előnyökhöz és élményekhez juthatnak. Az idei évben program számos kedvezményeleme megújult, az együttműködő partnerek köre jelentősen kibővült, így az ügyfelek még gazdagabb kínálatból válogathatnak. A T-Mobile és T-Home ügyfelei közül bárki ingyenesen igényelhet Kapcsolat kártyát az interneten, telefonon vagy személyesen a T-Pontokban, ezt követően pedig elegendő felmutatni azt az éppen aktuális partneri kedvezmény igénybevételéhez.

A programról és a kedvezményekről bővebb információ a T-Mobile és a T-Home honlapjának Hűségprogram menüpontjában található.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek