Kihagyhatatlan sikerfilmek télre

Íme, 7 olyan film, amelyen kedvedre álmélkodhatsz, borzonghatsz, izgulhatsz vagy töprenghetsz a borongós téli napokon.

A kanapés, plédbe burkolózós téli filmnézés úgy az igazi, ha sem a filmért, sem a ropogtatnivalóért nem kell kimozdulnunk. Mikor lesz végre egy éjjel-nappal nyitva tartó filmkölcsönző a nappalinkban? Majd ha fagy? Akkor pont itt az ideje, hogy a T-Home Videotéka a te otthonodba is beköltözzön. Ráadásul a T-Home most az új hűségidős IPTV-előfizetés mellé a következő 7 sikerfilmmel kedveskedik, hogy könnyedén belekóstolhass a Videotéka kínálatába.

A király beszéde

Vajon mi sül ki abból, ha a váratlanul trónra került, beszédhibával küzdő VI. György és az excentrikus Lionel Logue beszédterapeuta útjai találkoznak? Ráadásul a második világháború küszöbén, amikor az országnak égető szüksége lenne a lelkesítésre?

Alkonyat sorozat (Alkonyat, Alkonyat - Újhold, Alkonyat - Napfogyatkozás)

Vámpírok, vérfarkasok, életveszély, érzelmek, izgalom... A vámpír Edward és halandó kedvese, Bella lebilincselő történetét feldolgozó filmek Stephanie Meyer regényeiből készültek.

Férfit látok álmaidban

Két házaspár szövevényes története, melybe belekavar egy call girl, egy sarlatán jós, egy jóképű galériatulajdonos, egy rejtélyes nő, valamint némi boldogtalan házasság és kapuzárási pánik. Woody Allen filmjében a világhírű színészek mellett fiatal tehetségek is lehetőséget kaptak.

Step Up 3D

Szenvedélyek, álmok, ritmusok... Moose tanulni érkezik New Yorkba, ám a terveit keresztülhúzza a városi utcai-tánc csábítása. Fülbemászó dallamokban, akrobatikus mozgásokban és táncos testekben bővelkedő történet 3D-ben.

Arthur és a villangók

Az élőszereplős filmet és animációt elegyítő moziban a tízéves Arthur nagyapja varázskönyvének segítségével elindul felfedezni a villangók titokzatos világát, egyúttal megmenteni a családi otthont. A klasszikus gyermekmesék és modern kalandfilmek hangulata egyben, Luc Bessontól.

Válassz a T-Home ünnepi ajánlataiból és dobd fel a telet az otthoni moziélménnyel!

Jó szórakozást! További részletek a T-Home oldalán

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek