Ingyen csaptelep minden fürdőszobába

A design szó ma általánosan használatos. Szuper design, új design, egyedi design.

A RAVAK kollekció tervezésekor olyan design jött létre, amelyet a felhasználók a legjobban használhatónak tartanak. A RAVAK design alapvető követelménye a mindennapi életben való hozzáadott érték, a termek egyszerű használhatósága és a hosszú élettartam – nem unja meg és sokáig élvezni fogja!

A tavasztól őszig tartó időszak az otthonteremtés, a lakásépítés, lakásfelújítás ideje. Az otthonok legféltettebb gyöngyszeme a fürdőszoba, vagy manapság sokszor a fürdőszobák. Sokszor egy a család női, egy a férfi tagjainak, színvilága, formái az egyes ízlésekhez igazítva. Egy intim szféra, melybe azért barátaink, ismerőseink számára bepillantást engedünk. Szeretjük kényelmesre, praktikusra formálni, hisz itt kezdődik-végződik a napunk, meghatározza hangulatunkat. Trendi burkolat, szép formájú akrilkád, vagy zuhanykabin, hófehér öntött műmárvány mosdó, ízléses tükör, ez mind a szemnek, kiegészítők, mint egy csúszásgátló szőnyeg, a biztonságos világítás, zenehallgatási lehetőség, könnyen kezelhető csaptelepek, strapabíró zuhanykabin-ajtó, ülőke a kabinba, vizes környezetnek ellenálló bútorok, kézreálló kapaszkodók és fejtámlák, ez pedig mind a kényelemnek, a praktikumnak szól. A RAVAK kínálatában ez mind megtalálható - kivéve a szőnyeget -, és ami még fontosabb, formailag egymáshoz igazított koncepciókban, rendszerekben kialakítva. A designtervezett kád formájához van alakítva a mosdó formája, de még a csaptelepé és a rendkívül hasznos kádparaváné is!

A kádak jó formai és okos belsőtér-megoldásai a RAVAK rendszereknél egyesítenek egy nagy kádat és egy zuhanykabint is – a függőleges kádfalak és lapos kádfenék maximális teret biztosítanak a fürdéshez és zuhanyozáshoz. A zuhanyozás kényelmet szolgálja a kádparaván, amely megakadályozza a víz kifröccsenését a fürdőszobába.

A zuhanykabinokból az adottságok függvényében válogathatunk a szögletes és íves, az edzett biztonsági üveg és műanyag betétlemezesek között, a keretes és keret nélküli ún. pántos változatok egyaránt elérhetők, attól függ, mennyit akarunk láttatni a burkolatból. A kabin lehet kifelé nyíló, kifelé és befelé nyíló, tolóajtós görgővel vagy sínnel, kibillenthető ajtóval vagy leemelhetővel.

A kád a legjobb minőségű, Lucite akrilból készül, üvegszál-megerősítéssel, vagy a speciális RAVAK PU-Plus technológiával, fontos, hogy a saját speciális lábán építsék be és mindegyik típushoz létezik szintén akril előlap. Minden RAVAK kádnak egyedi felhasználása és designja van.

Olyan kádat érdemes választani, melynek tulajdonságai a leendő használója számára a legfontosabbak.

A fürdőszobabútorok mélyrehatóan kezeltek agresszív párás fürdőszobai környezetszámára, valamint a legkorszerűbb technológiával szereltek, úgy fognak működni hosszú távon, mint a hal a vízben!

A minőség a véletlen ellentéte. Ezért a 3 RAVAK csaptelep-család gyártási folyamatában semmit sem bíztak a véletlenre. A csaptelepek nagy tisztaságú sárgarézből készülnek, amelynek a felületét megfelelő vastagságú króm borítja. A zárószelepek kerámiából készültek. Minden egyes csaptelep a gyártás folyamán tesztelésre kerül, hogy a legmagasabb minőség garantált legyen!

A RAVAK katalógusban minden terméknél ajánlások jelölik, mivel érdemes kiegészíteni, megkönnyítve a keresgélést.

És most pláne érdemes a RAVAK rendszerekben gondolkozni, mivel bizonyos feltételek teljesülése esetén a RAVAK csaptelepet ajándékba adjuk fürdőszobájába! Részletek a www.ravak.hu-n.

Oszd meg másokkal is!
Mustra