Egy kattintás a világ

Az új szuperterminálra márciusig még várni kell, ám egy virtuális sztráda már elkészült a ferihegyi repülőtéren. A Budapest Airport bemutatta vadonatúj szolgáltatását, a www.repuljmost.bud.hu honlapot, amelynek használatával még egyszerűbbé válik a repülés. Elég kiválasztani, hogy melyik országba szeretnénk utazni, és a rendszer automatikusan kiadja a legkedvezőbb ajánlatokat. Két kattintás és miénk a világ - nincs ennél praktikusabb megoldás.

A repülőjegyek mellett komplett vakációkat is le lehet foglalni a Repülj Most! oldalon. Érdemes időről-időre rápillantani a kínálatra, mert a honlap a három héten belül esedékes akciós csomagokat mutatja meg. Legyen szó csehországi hétvégéről, vagy egzotikus brazíliai, guatemalai, netán kubai vakációról, meglepően jó ajánlatokkal szembesülhet itt az utazó. A szökés a télből a nyárba nem kell, hogy álom maradjon.

Ferihegyről jelenleg 80 városba indulnak közvetlen járatok, a kínálat pedig folyamatosan bővül. Januárban érkezik az "ötcsillagos" szolgáltatásáról is ismert Qatar Airways, amelynek Airbus A320-as gépei Budapestről egyenesen Dohába repítik az utasokat. Jó hír az is, hogy az American Airlines áprilistól napi járatot kínál Ferihegy és New York Kennedy repülőtere között. A sor hosszan folytatható: a Jet2.com, a holland KLM és a diszkont árakkal dolgozó Wizz Air is bővíti kínálatát.

Ahhoz, hogy Ferihegy képes legyen megbirkózni a növekedő forgalommal, világszínvonalú létesítményekre van szüksége. Az épülő SkyCourt szuperterminál a hatalmas üveg falaival és tágas tereivel visszaadja a repülés eleganciáját. Vessenek egy pillantást a Repülj Most! honlapra, válasszák ki az ideális utazást, és legyenek a vendégeink a megszépült repülőtéren!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek