Jenson Button is saját éttermet nyitott

A brit Forma 1-es versenyző is beáll a sorba, és sok más sztárhoz hasonlóan ő is vendéglátózni kezdett.

Victus néven, North Yorkshire-ben nyitotta meg saját éttermét a sikeres brit pilóta. A barátságos kialakítású hely ötlete két évvel ezelőtt született, az épület felújítása hat hónapig tartott.

A cél az, hogy a vendégek kifejezetten kényelmesen érezzék magukat, és finom, friss, egészséges ételeket kapjanak. A Victus sem elhelyezkedésében, sem stílusában nem hasonlít a sztárok által birtokolt éttermekre: békés vidéken fekszik, és nem is olyan vendégeket várnak, akik közelebb akarnak kerülni a híres emberekhez bármilyen módon. Az étteremben is csak egyetlen önéletrajzi könyv árulkodik arról, hogy melyik híresség álmodta meg.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.