Sarah Jane Evans gasztro-sztár a magyar csokoládéfesztivál díszvendége

Az Édes Napok Csokoládé- és Édességfesztiválon a BBC Good Food Magazin volt szerkesztője tart csokikurzust.

Fotó: Charmaine Grieger
Fotó: Charmaine Grieger

Budapestre érkezik a BBC Good Food Magazin volt szerkesztője, Sarah Jane Evans is, aki amellett, hogy Master of Wine címmel rendelkezik, a brit Academy of Chocolate egyik alapítója. Így elhivatott szakértőként tart majd előadást a csokoládékóstolás módjáról, és beavat az édesség elkészítésének a folyamatába is.

Az Édes Napok Csokoládé- és Édességfesztivált 2011. szeptember 16-18 között, a Budai Várban rendezik meg. A hazai gasztrokulturális térkép most az édesség szekcióval bővült. A fesztivál szakmai hitelességét emeli, hogy fővédnöke Pataki János, a Cukrászok, Csokoládé- és Fagylaltkészítők Világszövetségének elnöke lett.

A programok közt szerepel a bonbonkészítés, csokoládé-bor kurzus, szakmai workshopok, este swing, soul, funky koncertek.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.