Egy jogi probléma megoldásával az utolsó akadály is elhárult a testvérek elől - hab a tortán, hogy a múlt héten megkapták a likőrengedélyt is.

Nem volt biztos, hogy használhatják a Wahlburgers nevet, ezért vártak mostanáig az étterem elindításável. A Mark, Donnie és Paul Wahlberg által kitalált Wahlburgers név ugyanis már használtban volt: a Tom Wahl tulajdonában levő, rochesteri illetőségű burgerlánc birtokolta a jogokat.

A vállalkozóval végül sikerült megállapodni, de a felek nem kívánják nyilvánosságra hozni annak körülményeit. A Wahlbeg család második étterme Massachusettsben, a Hingham kikötőben lesz, nem messze az első, olasz stílusú helytől, amely a fiúk édesanyja után kapta az Alma Nova nevet. A Wahlburgers négyszáz négyzetméteres lesz, belül nyolcvan, a teraszon negyven férőhellyel. A három testvér már most egy harmadik étteremben gondolkozik, ez egy pizzázó lenne, amit jövő tavasszal nyitnának meg.

(Boston Herald)

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.