Forr a levegő Szabó Zsófi és Shane Tusup között

GettyImages-586857672

Újra lángol a szerelem Shane Tusup és Szabó Zsófi életében.

Válás után is van élet, legalábbis ezt bizonyítják azok a képek, amelyeket a Blikk olvasóriportere küldött a lapnak, és amelyeken Szabó Zsófi és Shane Tusup ölelkeznek, miközben - több, mint valószínű -, éppen kávéra várnak.

A szerelmespár boldogabbnak tűnik, mint valaha, ami rendkívül örvendetes, tekintve, hogy mindketten elég nehéz időszakot tudhatnak maguk mögött. 

A Blikk olvasója beszámolt arról is, hogy kiszúrtam a szerelmeseket, mert egyébként nem is lehetett másra nézni, mert mindketten  elég feltűnő jelenségek, még akkor is, ha nem voltak kiöltözve és nem viselkedtek figyelemfelkeltően.

"Olyanok voltak, mint két szerelmes kamasz. Nevetgéltek, ölelkeztek, épp csak egy csók nem csattant el köztük, gondolom, nem akarták mindenki előtt. Látszott rajtuk, hogy izzik körülöttük a levegő, nagyon aranyosak voltak, és le sem tagadhatnák, hogy egymásba habarodtak és boldogok együtt. Jó volt rájuk nézni, a szerelmes pillantásaik, az ölelések mindent elárultak" - részletezte a lapnak. 

Korábban szintén a Blikk számolt be róla, hogy két héttel korábban Hosszú Katinka volt férje többször is a színésznőnél töltötte az éjszakát. Hogy alapvetően válás utáni búfejeltőre volt-e szükségük, nem tudni, azonban az most már biztosnak tűnik, hogy egymásra találtak. 

A műsorvezető még az év elején jelentette be, hogy a házassága tönkrement, Shane pedig augusztusban szakított Courtney Brewerrel, akivel két évig voltak együtt.

Oszd meg másokkal is!
Mustra