18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ezért imádják a pasik annyira az orális szexet – adni is

Hogy kapni miért szeretik nők és férfiak, talán nem kérdés. Testileg is nagyon jó érzés, és hát jót tesz az egónak is: nyilván szexi és vonzó vagyok, ha a partnerem ilyen örömökben részesít. De miért van az, hogy a férfiak egy jelentős része sem (a női izgalomhoz) szükséges rosszként, hanem kifejezetten izgalmas, sőt izgató dologként tekint rá?

A férfiakról az a hír járja, hogy önzők az ágyban. Túl azon, hogy az ilyen jellegű általánosítás legtöbbször téves, sokszor káros is, mert nem viszi előre a jó szex ügyét sem. Ha nőként meg vagyunk győződve arról, hogy partnerünk számára a saját öröme a legfontosabb, akármi is lesz, hajlamosak leszünk nem is jelezni, ha többet, jobbat és mást szeretnénk. Pedig ha tudnánk... Például azt, hogy a férfiak jelentős része nemcsak akkor szereti az orális szexet, ha ő adhatja át magát az örömöknek. Sokak számára nem is válik ilyen élesen ketté a dolog: szerintük adni ez esetben is legalább olyan jó, mint kapni. 

 

Mindennek a tetejébe pedig nem csak az érintettek tapasztalata ez: a párkapcsolatok és a szex szakértői is úgy vélik, hogy a nőnek nyújtott orális szex olyan extra, amiből mindkét fél profitálhat. Nézzük, mit!

#1 Elnyújtja az örömet

A szex – már ha a behatolásos részre szűkítjük – a legtöbbször nem tart soká. Amikor órákig tartó szeretkezésről, de akár csak egy félórás kisrutinról hallunk, valószínűleg nem a ki-be mozgós rész időtartamáról van szó, hanem arról, mennyi időbe telt az egész, gyöngyvirágtól lombhullásig. Pedig – feltéve, ha olyasvalakivel vagyunk együtt, akihez vonzódunk, pláne még kedveljük, szeretjük is – a legtöbben szeretnénk hosszúra nyújtani az élményt. Minél hamarabb jön el a nekibuzdulós rész, annál hamarabb véget is ér, igaz? Az élmény elnyújtásának egyik legjobb módja, ha a közös szórakozást kiadós előjátékkal alapozzuk meg. Hát szóljon, aki tud erre az orális szexnél kellemesebb módot!

#2 Segít, hogy együtt menjetek el

Szerencse, hogy a szex nem egyéni sport, sokkal inkább csapatjáték. Ha egymással kellene versengni abban, hogy ki éri el előbb az orgazmust, a férfiak többnyire behozhatatlan előnnyel indulnának, mert az esetek többségében egyszerűen gyorsabban jönnek hangulatba és tempósabban lépdelnek a kielégülés felé is. Ha behozni nem lehet őket, a partnernek adott egérút lehet a jó megoldás. Ha orális szexszel kellően előkészül a terep, nem lehetetlen akár egyszerre sem átszakítani a célszalagot. Ráadásul mindezt anélkül, hogy sokszor terhes és kissé fárasztó reszeléssé fajulna a dolog.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

#3 Erősíti a kapcsolatot

Az orális szexben az a jó, hogy nagyon szexi, sőt kicsit olyan disznóságféle is, miközben tulajdonképpen nagyon intim tevékenység. Az ember (általában) nem adja mindenkinek, és nem is fogadja el akárkitől. Ha viszont megérett rá a viszony, élvezetessége mellett párkapcsolati kötőanyagként is funkcionálhat, és segíthet, hogy jobban megnyíljatok egymás előtt. Érdemes élni ezzel a hatékony, ráadásul rendkívül kellemes módszerrel, mondják a szexterapeuták is.  

Addig akkor már rendben vagyunk, hogy a szexuális együttlét és a párkapcsolat egésze szempontjából is sok előnye van a férfiak szexuális előzékenységének. Most nézzük, hogy nyilatkoznak a témáról ők maguk!

Mi a jó benne? 

 • Viccelsz? Minden. Az, hogy neki is jó, szuper, de inkább hab a tortámon, mert nekem legalább ennyire klassz. Kevés dolog van, ami ennyire üzembiztosan fel tud izgatni, szóval amikor csak tehetem, csinálom. 
 • Imádom azt érezni, hogy jó vagyok, és – hogy, hogy nem – jobban bízom a nagyszerűségemben, amikor orális szexet adok, mint amikor perceken keresztül csak pumpálok.
 • Imádom, hogy annyira jólesik ez a csajoknak. És még jobb, ha tényleg olyasvalakivel vagyok együtt, aki fontos nekem. Úgy érzem, valami nagyon klassz dolgot adok neki ilyenkor. 
 • Mindent szeretek benne. A pózokat, a kicsit szokatlan perspektívát a mellei látványával, az ízeket és az illatokat, és az egész érzést. 
 • Nagyon fülledt szituáció, furcsa is lenne, ha nem lennék érte oda.

Mi az, ami igazán izgat benne? Az, hogy neki jó, vagy az, hogy neked? 

 • Egyértelműen az ő öröme. Annál is inkább, mert teljesen lelomboz, ha azt látom a másikon, hogy csinálom, de nem jó neki. Annál nincs rosszabb.
 • Mindkettő. Egyik jobb, mint a másik.
 • Egyértelműen az, hogy engem hogy beindít. Bocs, de ennyire önző vagyok, még a csajomat is azért kényeztetem, hogy nekem jó legyen.
 • Számomra ez róla szól. Nem állítom, hogy ne szeretném csinálni, de azért, ha őszinte akarok lenni, meglennék nélküle. Az viszont teszik, ha a másik ennyire jól érzi magát tőlem, szóval gyerünk. 

Mindig szívesen csinálod, függetlenül attól, hogy hosszú vagy rövid távú kapcsolatban vagy?

 • Hát, azért ez olyasmi, amivel nem az első együttlétkor nyitok. Olyasvalami, amit a számomra tényleg fontos lányoknak tartogatok, és én se várom el, hogy egy futó kapcsolatban ilyesmit kapjak a másiktól. Ha viszont megérett rá a kapcsolat, akkor mehet. 
 • Naná! Mindenkinek joga van kényeztetéshez, a csajok meg imádják. Rajtam nem fog múlni, lányok!
 • Alapvetően igen, de vannak kizáró okok. A rossz higiénia és a néhány évtizede is túlzó bokros szőrzet nálam sajnos kizáró ok. Bocs, de ez van. 
 • Igen, annyit kérek csak, hogy legyen szépen rendben tartva odalent. Ilyenkor nagyon lehet rám számítani. 
 • Hát, azért jó, ha eltelik egy kis idő, míg idáig fajulnak a dolgok. Eleve olyannal szeretek szexelni, akivel kapcsolatban meggyőződtem már arról, hogy tiszta, és rendben tartja magát. Ha orális szexről van szó, akkor talán még fontosabb ez. Szóval először szeretném látni, hogy tényleg tipp-topp csajjal jöttem össze, és utána megyek bele ilyesmibe. 
 • Hát, első alkalommal nem szoktam ilyet, de ha a csaj kezdi, akkor azért nyilván viszonozom.
 • Sima ügy, nálam abszolút sztenderd része a szexnek. Maximum ha valami gáz van, akkor megmondom. Ezt amúgy is fontosnak tartom, akármilyen távon is vagyunk. Mondjuk el, ha valami jó, meg azt is, hogyha nem, mert ez sokat tud segíteni. Lehet, hogy fura, de én simán megmondom egy csajnak, hogy szerintem toljon egy gyors zuhanyt, ha úgy van. 
 • Ha a csajnak van kedve, sima ügy, de nem mindenki szereti. Van, hogy ők nem tudnak hamar megnyílni erre, és olyan is volt, hogy egy csajom azt kérte, hogy inkább a kezemet használjam, és hagyjuk a többit. 

Nők és férfiak is jól járnak, ha a nők is megkapják, ami jó, és ami jár nekik, nem igaz?

Oszd meg másokkal is!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Érdekességek