18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Innen tudhatod, hogy tök jó vagy az ágyban

Partnered folyamatosan utánad koslat a lakásban, és ezekben a nehéz időkben is folyton keresi az alkalmat az együttlétre? Szex után percekig szóhoz se, sőt eszméletéhez is alig tud jutni a gyönyörűségtől? Nos, ezek tényleg olyan jelek, amelyekből arra következtethetsz, hogy valamit nagyon jól csinálsz az ágyban. De vannak olyan apróságok is, amikről nem is gondolnád, hogy ugyanezt sejtetik. Ezeket gyűjtöttük össze.

A legtöbbünknek fontos, hogy ne érje szó a ház elejét, amikor ágybéli teljesítményünkről van szó. Nemcsak a férfiakat, de a nőket is jóleső örömmel tölti el a gondolat, hogy kifejezett élmény a velük töltött szexi idő. Ha szerencsénk van, partnerünk nem szabódik, hanem kerek-perec megmondja, hogy nagyon jól érezte magát, és azt is, ha valamit másképpen kellene csinálnunk. De honnan tudhatjuk ugyanezt, ha aktuális párunk szűkszavú, vagy ha nem is csak a jelenlegi párkapcsolattal kapcsolatban érdekel a teljesítményünk, hanem általánosságban is szeretnénk tudni, hogy hányadán állnak velünk? Mutatjuk a kevésbé szembeötlő jeleket!

#1 Szereted a szexet

Banálisnak hangzik, de ettől még igaz: ha szereted a szexet, ha fontos számodra a rendszeres gyakorlása és az, hogy egyre jobb és jobb legyél benne, jó esélye van annak, hogy ez sikerül is. Gondolj csak bele, az élet számos területén hasonlóan áll a dolog: ha valamit örömmel és szenvedéllyel csinál az ember, nagyon valószínű, hogy valami jó sül ki belőle. Ő még a legrosszabb esetben is élvezi, nem?

#2 Keresed az újdonságokat

Az újító szándék még soha nem ártott, a szexben is igen jó, ha van benned hajlam, hogy néha mást is kipróbálj, és nem vagy rest tájékozódni sem. Ez persze nem azt jelenti, hogy játékszerek, maskarák és különféle vágyfokozók nélkül nem lehetsz jó az ágyban, mindenesetre nem hátrány, ha néha megfordultok a hossztengelyetek körül a misszionárius pózban.

#3 Jóban vagy magaddal

Oké, oké, mindenkinek van parája, és nem is biztos, hogy szerencsés, ha az ember annyira meg van győződve önnön nagyszerűségéről. De a jó szex egyik alapvető feltétele, hogy ne szégyenkezve és lesunyt fejjel közelítsd meg a hálószobát. Ha el tudod magad fogadni a hibáiddal és erényeiddel, előnyös tulajdonságaiddal együtt, felszabadultabb és vállalkozóbb kedvű leszel a hálószobában is.

#4 Tudod, hogy mit szeretnél

Ha nem csak sodródsz az árral, hanem határozott elképzelésed van arról, mi esne jól, nagyobb eséllyel lehetsz jó az ágyban is. Az ugyanis, hogy mennyire élvezetes együtt lenni valakivel, nemcsak a saját örömünkön múlik, de azon is, hogy a másikat mennyire látjuk felhőtlenül jól érezni magát. Ha tudod, mi kell ehhez, és segítesz is a partnerednek, hogy ennek megfelelően foglalkozzon veled, nagyszerű szeretőnek fogja érezni magát, és ezt gondolja majd rólad is.

#5 Tudsz táncolni

Nyugi, nyugi. Nem állítjuk, hogy azok, akik nem perdülnek rögtön táncra az első ütős ritmusokra, az ágyban is fából vannak. Csak annyit mondunk, hogy akiknek jól megy a riszálás és akiket örömmel tölt el a vízszintes csípőmozgás, a legtöbb esetben az ágyban is otthonosan mozognak.

#6 Nem akarsz mindenáron bizonyítani

Az, hogy rendben vagy a saját szexualitásoddal, nemcsak alapfeltétele, de egyfajta jele is annak, hogy jó vagy az ágyban. Ha például férfiként nem abban látod a férfiasság bizonyítékát, hogy nem veszel fel rózsaszínt, vagy hogy hangoskodósan maszkulin vagy, már egész jó jel arra, hogy nem érzed, hogy mindenáron bizonyítanod kell valamit. 

#7 Nem lehet elfelejteni

Persze mindenkit el lehet, és egy idő után a legnagyobb szerelmek is emlékké szelídülnek, de ha a partnereid jellemzően hosszan emlékeznek arra, hogy jó is volt veled, annak nem biztos, hogy csak a lényedből áradó finom magnetizmus az oka. Valószínű, hogy az ágyban is jól csinálsz valamit.

#8 Jó hallgatóság vagy

Olyasvalaki vagy, akinek imádnak mesélni az emberek? Tágra nyílt szemmel, apró bólogatásokkal jelzed, hogy figyelsz, néha kérdőn, egyetértőn hümmögsz, mintegy visszajelzésképpen? Klassz. Na most képzeld el, hogy épp arról beszél neked a partnered, hogy mit is szeret az ágyban. Így már érthető, miért is jó, ha jól tudsz hallgatni, ugye? 

#9 Tisztában vagy a nem jelentésével 

A nem szócskának világos és jól körülhatárolható, cseppet sem homályos jelentése van: azt jelenti, hogy nem. Addig, amíg ezzel kapcsolatban leheletnyi kétséged is van, és hajlamos vagy latolgatni, hogy mennyire nem is az a nem, addig sajnos, ne haragudj, de nem lehetsz jó szerető. 

#10 Olvasod a meta- és egyéb kommunikációt is

Ha elég egy apró nyögés vagy halk sóhaj, hogy tudd, hogy valahova máshova kellene tenned a kezed, vagy másféle nyomást kellene kifejtened, szuper! Ez is az egyik alapfeltétele annak, hogy jó szeretőnek mondhasd magad. Fontos, hogy a partnered ne úgy érezze magát a karjaidban, mintha talpig latexben szaunázna.

#11 Szereted kényeztetni az embereket?

Olyan ember vagy, akinek fontos a másik jólléte? Szereted, ha jól érzik magukat nálad, ízlik a főztöd és jólesik a vendégszereteted? Nem kizárt, hogy az ágyban is megvan benned a hajlam, hogy lelkesen kényeztesd a másikat. Ez is a jó szerető egyik fontos ismérve.

#12 Nem érzed úgy, hogy folyton hencegned kell

A jó bornak nem kell cégér, szokták mondani. Valahogy így van ez a szexuális teljesítménnyel is. Ha minden oké, akkor nem kell szajkózni, hogy hű, de nagyon jó vagyok az ágyban, igaz?

Oszd meg másokkal is!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Érdekességek