Kihirdették a világ 20 pornófővárosát

De mit üzennek a számok?

Mennyire függ egy város lakosainak számától, hogy mennyi pornót néznek? És hogyan befolyásolja a keresett kategóriákat a multikulturalizmus? A tavalyi év statisztikáit összegezte az egyik vezető pornóoldal.

A PornHub nevű pornóoldal idén is listázta, hogy melyik 20 város lakói nézték a legtöbb videót az oldalon. Az ilyen felméréseknél természetesen sok múlik a város méretén és a népesség nagyságán, éppen ezért a Forbes vette a fáradságot, és összehasonlította a 2018-as PornHub-listán szereplő városokat.

Amerikaiak, angolok, franciák...

New York vezeti a listát, bár 8,6 milliós lakosságával csak a világ 26. legnépesebb városa. A második helyezést a 8,1 milliós London érte el, a harmadik helyre pedig Párizs került annak ellenére, hogy csupán 2,1 millió lakosa van. Ez a kétmillió ember azonban, úgy tűnik, arányaiban mindenki másnál aktívabb pornónéző. Az első öt helyezett között szerepel még Los Angeles és Chicago. Az Egyesült Államokból összesen hét, Ausztáliából három, Japánból és Olaszországból pedig két-két város került fel a húszas listára, amelynek a városai a PornHub napi forgalmának 16,8 százalékát adják.

Az oldalon átlagosan 10 perc 13 másodpercet töltenek az emberek, a listára felkerült városok közül pedig Szöul lakosai a legkitartóbbak, ők 12 perc 15 másodpercet vannak az oldalon. Ezzel szemben a japán látogatók hajlamosak szinte csak jönni-menni, ők kevesebb mint 9 perc alatt megnézik, amire kíváncsiak.

Hiába törlöd ki a böngészési előzményeket, a statisztikába bekerülsz
Hiába törlöd ki a böngészési előzményeket, a statisztikába bekerülszFotó: JLGutierrez / Getty Images Hungary

Mindenkinek megvan a kedvenc kategóriája

A nagyvárosok, mint New York, London, Párizs vagy Toronto, jellemzően multikulturális populációval rendelkeznek, így nem meglepő, hogy ezeken a területeken nagyobb népszerűségnek örvendenek a különböző etnikai kategóriák. Az indiaiakra például New Yorkban 57 százalékkal, Londonban 42 százalékkal, Párizsban 76 százalékkal, Torontóban pedig 92 százalékkal gyakrabban keresnek rá, mint korábban.

Az oldal látogatóinak 31 százaléka nő, Bangkokban pedig az átlagnál 19 százalékkal többen kíváncsiak a nők számára készített kategóriára. Az ausztrál Brisbane lakói nemcsak a tetovált nőket, de a keményebb kategóriákat is szívesen nézik, míg az olaszokat jobban érdekli, ha egy nő több férfival van együtt. Varsóban 10 százalékkal magasabb a biszexuális kategóriára való keresés, mint Lengyelország más területein. A látogatók többsége mobilról nézi a videókat, Texas államban például a keresések 94 százaléka, míg Houston forgalmának a 92 százaléka történik telefonról vagy tabletről.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.