18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Mennyire vagy jó a szexben?

Hány okot tudnak az emberek felhozni a szexre? Mennyire vonzanak minket a szexuális devianciák? És vajon mennyire elégedettek a párok a szexuális életükkel? Kvízünkből kiderül.

A szex olyan, mint a vacsorakészítés: mindenki ért hozzá. Vagy legalábbis mindenki csinálja, így azt is hiszi, hogy ért hozzá. Arra, hogy esetedben ez tényleg így van-e, magadnak kell megtalálnod a választ, azt viszont már most letesztelheted, hogy elméletben mit tudsz a szexről. Összeállítottunk ugyanis egy 10 kérdéses kvízt Meskó Norbert Szex és lélek, valamint Sákovics Diana Hol rontom el? című könyve alapján, neked pedig már csak egyetlen feladatod lesz: minden kérdésre helyesen válaszolni. Na, hány pontot kapsz a 10-ből? 

Minden kérdés megválaszolására 30 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.