Van Helyed Alapítvány

A Van Helyed Alapítvány fő célja, hogy a szegregátumokban élő, szegregált oktatásban részesülő gyermekek minőségi oktatásban vehessenek részt, a gyermekek minden szolgáltatást a tanulástól az alkotáson, sporton és ellátáson át megkaphassanak. A gyerekek a segítséget felnőtt korukig, pályára állásukig megkapják.

Van Helyed Alapítvány
Van Helyed Alapítvány

A gyermekek alapjoga, hogy minőségi tudást kapjanak. Ezért a Van Helyed Alapítvány egyik fő célja, hogy a szegregátumokban élő, szegregált oktatásban részesülő gyermekek, minőségi oktatásban vehessenek részt.

Az alapítvány rendszerébe már a kismama is bekerül, így a Van Helyed Stúdiókban a gyermekkel magzati kortól egészen fiatal felnőtt koráig foglalkoznak. Minden szolgáltatást - tanulástól az alkotáson, sporton és ellátáson át - megkapnak. Ráadásul a családokat is segítik, mindaddig, amíg a gyermekek felnőnek és pályára állnak. A Van Helyed munkája eredményes, hiszen minden növendékük továbbtanul, szakmát szerez, nyelveket tud, magas színvonalon teljesít, alkot és bízva önmagában, kemény munkával építi életét. A Helyed-ben elhivatott csapat megszállott munkával biztosít szaktudást, alkotásközpontú, oktatásfókuszú, átgondoltan egymásra épített, holisztikus szolgáltatásokat.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek