Utazó Planetárium

Az Utazó Planetárium által a diákok látványos, izgalmas környezetben tanulják meg a naprendszerünk bolygóinak varázslatos világát és a természetismeret alapjait. Szakképzett, diplomás csillagászok és kollégák járják az országot és felfújható kupolákban, kalandos űrutazásos élményt nyújtanak a gyerekek számára. Tekintsék meg az Utazó Planetárium tudományos és ismeretterjesztő műsorait!

Utazó Planetárium
Utazó Planetárium

Az Utazó Planetárium által a diákok látványos, izgalmas környezetben tanulják meg a naprendszerünk bolygóinak varázslatos világát és a természetismeret alapjait. Szakképzett, diplomás csillagászok és kollégák járják az országot és felfújható kupolákban, kalandos űrutazásos élményt nyújtanak a gyerekek számára.  Csodáljuk meg együtt a naprendszerünk bolygóinak varázslatos világát, t ekintsék meg az Utazó Planetárium tudományos és ismeretterjesztő műsorait! Az előadások témakörei lefedik az általános és középiskolák csillagászati tananyagát, sőt túl is nyúlnak azon, nagyban segítve ezzel a pedagógusok tanórai munkáját. 

Élmények és látvány segítségével keltik fel a gyerekek érdeklődését. A látvány és a tudományos magyarázatok komplexitása adja át az ismereteket. A gyerekek még sokáig erről fognak beszélgetni. Az Utazó PLanetárium igényes és korosztálynak megfelelő tartalmú, lektorált szövegezéssel készíti el műsorai magyar szövegét.

A diákok látványos, izgalmas környezetben tanulják meg az elhangzottakat. Igazi élmény a tanulás!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek