Tehetségfoglalkozások - Palota Tehetségfejlesztő Egyesület

A Palota Tehetségfejlesztő Egyesület programjainak elsődleges és legfontosabb célja olyan elfoglaltságot biztosítani hétről-hétre a hozzjuk látogató gyermekeknek, családoknak, amely révén fejleszthetik azokat a képességeiket és kompetenciáikat, amikkel saját tehetségüket kibontakoztathatják, ami segíti őket kreativitásuk megélésében, segítséget nyújt a mindennapi élethelyzetek megfelelő kezelésében. Azt vallják, hogy minden gyermek tehetséggel születik, de tudják, hogy a tehetség kiteljesedéséhez segítséget kell nyújtani. Ők ezt teszik a tehetségfoglalkozásokkal.

Tehetségfoglalkozás - Palota Tehetségfejlesztő Egyesület
Tehetségfoglalkozás - Palota Tehetségfejlesztő Egyesület

A Palota Tehetségfejlesztő Egyesület programjainak elsődleges és legfontosabb célja olyan elfoglaltságot biztosítani hétről-hétre a hozzájuk látogató gyermekeknek, családoknak, amely révén fejleszthetik azokat a képességeiket és kompetenciáikat, amikkel saját tehetségüket kibontakoztathatják, ami segíti őket kreativitásuk megélésében, segítséget nyújt a mindennapi élethelyzetek megfelelő kezelésében. Minden szombaton 12 foglalkozás várja az érdeklődő gyerekeket: kreatív építészet, sakk, robotika, zeneovi, drámajáték-kommunikáció, képzőművészet - csak néhány a sok lehetőség közül. Ezek a foglalkozások önmagukban is biztosítják a változatosságot, hiszen érdekes témák, új kihívások és munkaformák várják az érdeklődőket, s ha összekapcsoljuk a foglalkozásokat egy rendszerbe, akkor elmondhatjuk, hogy olyan komplexitást biztosítanak az óvodás és általános iskolás korosztályba tartozó gyerekeknek, amelyben mindenki megtalálhatja a saját érdeklődésének megfelelő elfoglaltságot.

A Tehetségfoglalkozások olyan területeken fejlesztik a gyerekek képességeit, amik csak érintőlegesen szerepelnek az óvodai és iskolai hétköznapokban, nevelési, oktatási tevékenységekben. A tanév végén tábort szerveznek.

A gyerekek fejlesztése mellett a szülőknek, a családoknak is igyekeznek segítséget nyújtani. Nevelési, óvoda- és iskolaválasztási kérdésekben bármikor fordulhatnak az egyesülethez tanácsért, szakmai napokat is szerveznek.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.