Plukkido

A Plukkido játékos és pozitív gyereknevelést segítő eszközöket készít kisgyermekes családoknak és pedagógusoknak, amelyek segítséget nyújthatnak a mindennapi feszültségek kezelésében és észrevétlenül fejlesztenek. Missziójuk: tenni azért, hogy a felnövekvő generációk érzelmi biztonságot nyújtó, képességeik kibontakozását segítő légkörben nevelkedhessenek.

Plukkido
Plukkido

A Plukkido célja a szülők és pedagógusok támogatása a gyermeknevelés során felmerülő problémák megoldásában, játékos és pozitív kommunikáción alapuló, nevelést segítő eszközökkel.
Mindezt azért, hogy a felnövekvő generációk érzelmi biztonságot nyújtó, képességeik kibontakozását segítő légkörben nevelkedhessenek. A Plukkido alkotói fontosnak tartják, hogy a gyerekek elsajátítsák a játékos problémamegoldást, a feszültségek kezelését, valamint az önmagukért és egymásért való felelősségvállalást.

A Plukkido mágneses motivációs játékai több, mint 5000 családban és intézményben vannak jelen. Az eszközök és a Plukkido csapata támogató szakértelmével segíti a hétköznapi nevelési helyzetek hatékonyabb megoldását, a bölcsődés kortól az alsó tagozat végéig.

IDEKI programjuk játékos feladatai minőségi idő eltöltésére ösztönöznek a szabadban, és a lakókörnyezet felfedezésére motiválják a családokat és óvodai csoportokat.

Ingyenes mobilapplikációjuk úgy szórakoztat, hogy a gyerekeket nem kötik a képernyőhöz.

A ZSEBMANKÓ játékos feladatai pedig élménnyé varázsolják a hosszú bel- és kültéri várakozásokat, a gyalogosan vagy tömegközlekedéssel megtett utakat.

Az ÚTRAMANÓ pedig az autós utazások alkalmával mesél a gyerekeknek úgy, hogy az elsuhanó táj egy eleven képeskönyvvé válik.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek