Mesebeli torna

A Mesebeli torna a felnövekvő társadalom, azaz gyermekeink bio-, pszicho-, és szociális jólétének, a magabiztos személyiség kialakulásnak elősegítése egy zenés intelligencia- és mozgásfejlesztő, zöld élménytornával. Céljuk, hogy a gyermekek új élményekkel gazdagodjanak és közben különböző intelligenciájuk - nyelvi, vizuális, térbeli, zenei, logikai, matematikai, mozgási, természeti, szociális - fejlődjön.

Mesebeli torna
Mesebeli torna

A Mesebeli torna (Mebeto) célja toovábbá az agresszió és konfliktuskezelés, stresszlevezetés, szülő- gyermek kapcsolat megerősítése.

A következő programokat ajánlják:

1. Zöld Mesebeli órák, amelyben a foglalkozások fókuszában a környezeti nevelés áll. Több témát dolgozunk fel a mese segítségével és zenés mozgásfejlesztéssel.

2. Boldog Mebeto:A foglalkozás a személyiség fejlődését segíti elő. A mesepszichológia, meseterápia, drámapedagógia eszközeivel segít feldolgozni a mindennapokat játékos, zenés, mozgásos formában.

3. Prevenció- egészségnevelés- fogyasztóvédelem: A programban kiemelt szerepet kap az egészséges táplálkozás, a szabadidő aktív eltöltése, a személyi higiéné, a mindennapos testmozgás, ill. foglalkozunk konfliktus- és agressziókezeléssel.

4. Csapatépítő tréning: Az iskolás gyerekek közötti érzelmi kapcsolat kialakítása. Az esetleges félelmek, konfliktusok, hiedelmek megbeszélése, a csoportkohézió megteremtése. Felelősségtudat, problémamegoldás, koncentráció fejlesztése.

5. Történelmi táncok (Tökotáku): Mesés történetek segítségével ismerkedünk meg különbözó korok kultúrájával, táncaival.

6. Tábor

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.