Matek Oázis - matek könnyen, érthetően a neten

A Matek Oázis missziója, hogy eloszlassák a matekkal kapcsolatos félelmeket, hogy minden gyermeknek megmutassák, hogy a matek szerethető is lehet. Online interaktív tananyagokkal, önállóan tudják tanulni a matekot a diákok. A magyarázatok közben rendszeresen kérdeznek a gyerekektől. Azonnal visszajelzést kapnak a válaszra, amivel egyrészt korrigálják, jó irányba terelik a gondolataikat, másrészt sikerélményeket gyűjthetnek. Ez motiválja a gyermekeket és helyreállítja az önbizalmukat.

Matek Oázis - matek könnyen, érthetően a neten
Matek Oázis - matek könnyen, érthetően a neten

A Matek Oázis missziója, hogy eloszlassák a gyerekek matekkal kapcsolatos félelmeit, és megmutassák, hogy a matek szerethető is lehet. A Matek Oázis általál összeállított online interaktív tananyagokkal önállóan tudják tanulni a matekot a diákok. A magyarázatok közben rendszeresen kérdeznek a gyerekektől. Azonnal visszajelzést kapnak a válaszra, amivel egyrészt korrigálják, jó irányba terelik a gondolataikat, másrészt sikerélményeket gyűjthetnek. Ez motiválja a gyermekeket és helyreállítja az önbizalmukat.

A Matek Oázis csapata 2. osztálytól egészen a 12. osztályig elkészítette a teljes matematika tananyagot interaktív oktatóprogramok formájában. Hangosított tananyagokon lépésről lépésre, szemléletesen myagarázák el a matekot, és közben folyamatosan kérdéseket tesznek fel. Ezzel fenntartják a diákok figyelmét, amellett, hogy ellenőrizhetik önmagukat. A jól felépített tananyag folyamatos sikerélményt biztosít számukra, ami növeli az önbizalmat.

Oszd meg másokkal is!
Mustra