Logiscool élményalapú programozóiskola

A Logiscool egy élményalapú programozóiskola, amelynek célja, hogy minél több gyerekhez eljuttassa a digitális írástudást. A Logiscoolban lehetőségük van arra, hogy olyan módon tanulják meg használni a számítógépet, tabletet, okostelefont, ami egész életükre pozitív hatással lesz.

Logiscool élményalapú programozóiskola
Logiscool élményalapú programozóiskola

A minket körülvevő okos eszközök megértéséhez szükséges a logikus, algoritmikus gondolkodás, azaz a digitális írástudás, a programozói ismeret. Aki programozni tanul, valójában gondolkodni tanul. Egy olyan univerzális nyelvet sajátít el, amely a világon mindenhol használható, és olyan tudást szerez, amire az élet minden területén támaszkodhat majd. A gyerekeknek természetes, hogy számítógépet, tabletet, okostelefont használnak. A Logiscoolban lehetőségük van arra, hogy olyan módon tanulják meg használni ezeket az eszközöket, ami egész életükre pozitív hatással lesz.

Kurzusaik során speciális tananyaggal, saját oktatási platformon, egyetemista oktatók inspiráló környezetben tanítják programozni a diákokat - egyre több Logiscool iskolában, hazánkban és világszerte -, heti egy alkalommal, 90 perces órák keretében.

Már hatodik éve tartoznak az ország legnépszerűbb táborai közé a Logiscool nyári táborok is. Az oktatók hozzáértése, a táborvezetők tapasztalata és animátorok lelkesedése az elmúlt években több, mint 25 000 diák számára biztosította, hogy életre szóló tudást, tapasztalatot és fantasztikus élményeket szerezzenek. A Logiscool digitális világ izgalmas témáival folyamatosan bővülő kínálata a legnagyobb Magyarországon.

Az egész napos, főként egyhetes táborokban a félnapos programozást játékok és sportprogramok követik.

Oszd meg másokkal is!
Mustra