Jógakaland

A Jógakaland a gyerekjógát, mint módszertant építi be a mindennapi nevelésbe és fejlesztésbe; anyukáknak, pedagógusoknak, jóga oktatóknak. Jógás mesekönyveik, játékaik és online tanfolyamaik ebben nyújtanak segítséget. Használatukkal biztos alapot adhatunk a gyermekeknek a kiegyensúlyozott és egészséges testi-lelki fejlődéshez, amihez bármikor vissza tud majd nyúlni, amikor csak szüksége lesz rá az életében!

Jógakaland
Jógakaland

A Jógakaland a gyerekjógát, mint módszertant építi be a mindennapi nevelésbe és fejlesztésbe. Anyukáknak, pedagógusoknak, jóga oktatóknak. Jógás mesekönyveik, játékaik és online tanfolyamaik ebben nyújtanak segítséget! Használatukkal biztos alapot adhatunk a gyermekeknek a kiegyensúlyozott és egészséges testi-lelki fejlődéshez, amihez bármikor vissza tudnak majd nyúlni, amikor csak szükségük lesz rá az életben!

"Szülőként az a legfontosabb dolgunk, hogy megmutassunk és megtanítsunk gyermekeinknek egy olyan öngondoskodó eszköztárat, ami segít nekik: kezelni a stresszt és feszültséget, megmutatja nekik, hogyan kezeljék rugalmasan a problémákat, hogyan reagáljanak a kihívásokra, megtanítja őket feltölteni az energiaszintjüket, tudatosan a jelenben lenni, és ami a legfontosabb, hogyan váljanak a lehető legjobban önmagukká. A gyerekeknek mindezt játékosan adjuk át a jógás mesekönyveinkkel és játékainkkal, a szülőknek pedig online és offline tanfolyamokat, workshopokat kínálunk, hogy megtapasztalják, milyen nagyszerű hatásai vannak, ha beépítik a mindennapi nevelésbe a jógázást!"

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.