Ismerjük meg jobban gyermekeinket!

Az Ismerjük meg jobban gyermekeinket! játék a szülő és gyermeke közötti beszélgetések fontosságát helyezi középpontba. Mivel manapság a családok egyre kevesebb időt töltenek el együtt, nyilvánvalóan kevesebb figyelem jut a minőségi beszélgetésekre is. Ezért minden olyan megoldás jól jöhet, amely ezt a lehetőséget növeli. Ismerjük meg jobban gyermekeinket, hogy előre biztosíthassuk a kamaszkor esetleges nehézségeinek együttes áthidalását! A piacon egyedülálló, tanító, tanácsadó és pszichológiai nézőpontokon alapuló családi társasjáték, pszichológus által összeállított kártyákkal és tanácsokkal.

Ismerjük meg jobban gyermekeinket!
Ismerjük meg jobban gyermekeinket!

A piacon egyedülálló, tanító, tanácsadó és pszichológiai nézőpontokon alapuló családi társasjáték, az Ismerjük meg jobban gyermekeinket! pszichológus által összeállított kártyákból és tanácsokból épül fel. Mivel manapság a családok egyre kevesebb időt töltenek el együtt, nyilvánvalóan kevesebb figyelem jut a minőségi beszélgetésekre is. Ezért minden olyan megoldás jól jöhet, amely ezt a lehetőséget növeli.

Ismerjük meg jobban gyermekeinket, hogy előre biztosíthassuk a kamaszkor esetleges nehézségeinek együttes áthidalását! A társasjáték szülőknek segít, hogy melyek azok a fontos lépések, viselkedési formák, amelyek segítenek abban, hogy erős, jó kapcsolat alakuljon szülő és gyermek között. A játék révén olyan új szempontokat, ötleteket és módszereket kapnak a gyermekneveléshez, amelyek hasznosnak és eredményesnek fognak bizonyulni számukra. Segítségével magabiztosan fogják tudni kezelni a „kamaszos” helyzeteket, és könnyebben megérthetik, hogy gyermekük hogyan látja és értelmezi az őt körülvevő világot!

A játék alkotói továbbá havonta szerveznek összejövetelt, teljesen ingyenesen, ahol a gyerekek és a szülők pszichológus segítségével átbeszélhetik közösen az adott témában felmerülő problémákat. Pl: alkohol, drog, testképzavar, önbizalom fejlesztése, ezen kívül pedig pályaválasztási nehézségekkel és ezek megoldásaival is foglalkoznak.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.