no

Tavaly közel 30 milliárdot adományozhattunk volna

Adományoddal most te is segíthetsz megmenteni az árva, elhagyott kutyák életét, így esélyt teremtesz, hogy újra szerető otthonra találhassanak. Az életmentő program sikere nagylelkű támogatók adományain múlik. A Vigyél Haza Alapítványhoz most már SMS-ben is elküldhető a támogatás.

Az APEH kimutatások 2010. augusztusi feldolgozottsági szintje szerint 29,7 milliárd forintról rendelkezhettünk volna, ami maradt az államkasszában. A Vigyél Haza Alapítvány most arra szeretné kérni a kedves adózót, hogy adja adója 1%-át annak a szervezetnek, akinek korábban is adta, ha meggyőződött róla, hogy a pénz jó helyre, jó célokra megy. Az alapítvány most azokhoz az adózókhoz kíván szólni, akik eddig nem adták senkinek az 1%-ot. Nem az a céljuk, hogy az állatvédelemre eddig is felajánlott támogatásokat irányítsák más alapítványhoz, hanem, hogy motiváljanak, új réteget szólítsanak meg és ösztönözzenek a jótékonyságra. SMS-ben is adományozhatsz, ha a 1784-es számra elküldöd az „adomany” szót. Ezzel 300 forinttal járulsz hozzá a nemes célhoz.

„Alapítványunknak nincsenek fizetett munkatársai. Valamennyi adományt - melyet nagylelkű támogatóinktól kapunk - kizárólag a sérült és gazdátlan kutyák gyógyítására fordítjuk – mesélik a szervezők. Tagjaink a munkájukat kizárólag elkötelezettségből, az állatok iránt érzett szeretetből ingyenesen, szabadidejükben látják el. Önkénteseink ismereteik, lehetőségeik és képességeik szerint végzik szerteágazó és komoly tevékenységüket." Az alapítvány kuratóriumának tagja az örökzöld Novák Péter is, aki zenész, koreográfus, és elkötelezett szószólója a kisebbségeknek, valamint a hátrányos helyzetűeknek: így minden kivert kutyának is.”

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek