Brand and Content

  • 10 tipp a feltöltődésre

   Extrém időszak áll mögöttünk, mentálisan és fizikailag is szükségünk van az új élményekre. Mutatunk 10 tippet a feltöltődésre, hogy legyőzhessük a nyitási szorongást!

  • Megismertük a tudatos bőrápolás új szintjét

   A tisztaság fél egészség, és ez a bőrünkre is igaz. A helyes bőrápolási rutin alapja pedig a megfelelő tisztítás. Ennek kapcsán teszteltük a tudatos bőrápolás új szintjét, melynek során már néhány nap elteltével frissnek és élettel telinek éreztük az arcunkat.

  • Éljenek a macskák! De hogyan?

   A macskák társasága egy igazi se veled – se nélküled szerelemhez hasonlító állapot, és semmiképp sem unalmas. A cikkben összegyűjtöttük az összes fontos dolgot, amitől egy macska, és nem utolsó sorban a gazdi is boldog életet élhet.

  • A szerelem fáj, és ez így van rendjén

   Itt a Valentin-nap, mi viszont most elfújjuk a rózsaszín ködöt, és olyan sorozatokról ejtünk szót, amelyek szakítanak a szokásos szerelmi történetek világával, ezáltal pedig egy mélyebb, valóságosabb képet festenek a párkapcsolatokról. Mutatjuk, mely sorozatoknál érdemes keresni az igaz szerelmet!

  • Így válassz autót, ha bővül a család

   A választék hatalmas, de könnyű melléfogni. Van pár jó tippünk, hogy elkerüld a csalódást.

  • Intézd úgy a pénzügyeidet, mint a profik!

   A digitalizációnak köszönhetően manapság már egy okostelefon is elég ahhoz, hogy pénzügyeinket kényelmesen és gyorsan intézzük. Az új, innovatív megoldások a pénzügyi tudatosságot is új szintre emelik, ehhez persze tudnunk kell, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésre. Olvass tovább, és tudd meg, hogyan lehetsz te is pénzügyi szupersztár!

  • Lehet érdekesen írni környezetvédelemről gyerekeknek? Igen!

   A Nagyon Kék Könyv hiánypótló kötet, ami úgy szól a víz témájáról, hogy közben még a klímaszorongást is oldja. Ráadásul szórakoztat, elgondolkodtat és még büszkévé is tesz – például mert a különleges magyar vizekről és természeti adottságokról is szó esik benne.

  • Kártya, telefon, pénztárca – Ön mit vesz elő a kasszánál?

   Akármennyire is közhelynek számít, ettől még tény: a koronavírus-járvány az élet számos területét forgatta fel és egyre több tevékenység költözött a digitális térbe. Mutathatjuk, hogyan bankolnak most a magyarok, és mi várható a közeljövőben!

  • Ez a karácsony nem lesz ugyanolyan, mint régen

   A 2020-as évet teljesen beárnyékolta a koronavírus-járvány, a nehézségek pedig az idei karácsonyt sem kímélik. A meghitt családi pillanatok és az idilli hangulat helyett nyugtalanság és aggodalom uralja a gondolatainkat, ráadásul sokan kénytelenek magányosan, a szeretteik nélkül ünnepelni. Egy pszichológust kérdeztünk meg arról, hogyan tehetjük a körülmények ellenére mégis meghitté a karácsonyi ünnepeket.

  • Többet dolgozol, mint alszol?

   Valamikor az emberek életritmusát a nappal és az éjszakaváltakozása, illetve a Föld forgása határozta meg. Hol vagyunk már ettől? Cikkünkből kiderül, mivel töltjük a statisztikák szerint az időt, a végén található teszt kitöltésével pedig te is megtudhatod, mennyiben tér el az időbeosztásod az átlagtól.

  • Fehér cukor, fehér rizs és finomliszt a nyerő a bevásárláskor

   Szeretünk tervezni, de gyakran csábítanak el minket az akciók, a mirelit és a félkész ételeket pedig a legtöbben csak időhiány miatt vesszük.

  • 2020 a változások éve

   Miközben kevesebbet utaztunk és több időt töltöttünk a négy fal között, mint valaha – akárcsak a korábbi generációk – online életünk is felpörgött.

  • Titokzatos kutyabajok és tüneteik

   Veszélyek lesnek kedvenceinkre is. Összefoglaltuk, hogy mik a jelek, és azok milyen, élősködők által terjesztett vagy más egészségügyi problémákra utalnak.

  • Nyalni csak úgy lehet, ha élvezzük az ízeket

   Pont a legjobbkor érte el hazánkat a poharas jégkrémek világtrendje - már otthonunkba is bátran rendelhetünk.

  • Te mi mindenből szeretsz otthon megnyugtató mennyiséget tartani?

   Alapélelmiszerek terítéken.

  • Szexualitás és mobiltelefon az ágyban? A pszichológus válaszol

   Valóban annyira káros az okostelefon a párkapcsolatokra, vagy csak tudni kell ésszel használni?

  • 5+1 tipp, hogy komfortosabban teljen a tél

   Eddig megúsztuk néhány hideg nappal, de a java még hátravan. Az otthonodat és a szervezetedet is fel kell készíteni a keményebb hetekre.

  • Értsd jól a családod karácsonykor is

   A család és a karácsony kombinációja nem mindig habostorta. A régen látott rokonok kínos kérdéseket tehetnek fel, a felnőtt emberek ismét anyuci pici gyerekei lesznek. Ne ess kétségbe, inkább értesd meg kicsit jobban a dinamikát, és kovácsolj előnyt a karácsony pszichológiájából.

  • Kipróbáltam Norbi KETO diétáját 30 napig

   "Ebbe a harminc napba beleesett párom húgának szülinapja, a saját szülinapom, az évfordulónk és vagy két egyéb vendégség – jöttek hozzánk, meg mentünk is, sőt, szállodában is aludtam, svédasztalos reggelivel! Elmondom, hogy csináltam."

  • Tudta, hogy a D-vitamin nem is vitamin?

   Viszont az immunrendszerre is hatással van. Méghozzá jó hatással!

  • 10 kínzó kérdés és válasz kedvenceinkről

   Hogyan választ alvóhelyet a cicánk és miért jár körbe-körbe a kutyusunk lefekvés előtt? Hogy bírnak ezek ennyit aludni és ez normális? Aki valaha élt házikedvenccel, tuti feltett magában jónéhány kérdést. Mi is, de mi a válaszolnak is utánajártunk.

  • Nem véletlen, hogy a D-vitaminnak világnapja is van. Ma.

   Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat erről az anyagról és arról, hogyan juthatunk hozzá télen is.

  • Vendégváró falatkák mindenkinek. Mindenkinek is!

   Biztos, hogy csak drágán és macerás recepttel lehet megúszni a mindenki számára ehető menüt? A Házisáfrány bloggere szerint a „mindenmentes” fogásoknak nem kötelező ehetetlennek lenni, sőt, ő még azt sem zárja ki, hogy nyomokban gyerekkorunk kedvenc ételeit tartalmazzák. Lehet ilyen a májas?

  • A sertésnek helye van a modern konyhában

   Rengeteg oknak köszönhetően egyre tudatosabban étkezünk, ami jó hír. Korántsem jelenti azonban azt, hogy az olyan, hagyományos alapanyagoknak, mint a sertéshús, ki kéne kerülnie fogásaink közül. Az persze nem mindegy, milyen minőségű és eredetű hústerméket választunk - ebben segítünk.

Mustra