Az édeskés karamell remek ízt ad a párolt zöldségeknek és ha egy kevés, alaplében puhult rizzsel kevered, nem lesz a fogás íze túlságosan domináns sem. Tökéletes kísérője egy nagy szelet fokhagymával grillezett karajnak, de a citromos, sült lazac is nagyon finom lesz mellette.
Ne süss semmit a kánikulában, ha nem muszáj! Szereted a karamell és a barack ízét? Akkor hajrá, ezt a klassz pitét dobd össze!
Egy nagy adag coleslaw mellett remek fogás minden évszakban ez a különleges csirkecomb. Ha nem ijedsz meg a bevállalós fogásoktól, érdemes kipróbálnod.
Ha te is imádsz egy-egy izgalmas lapot előhúzni akár ünnepekkor is, próbáld ki ezt a pop-cornos pohárkrémet. Nem lesz nehéz összedobni, egyedül arra érdemes figyelned, hogy a pattogatott kukorica frissen és melegen kerüljön a hideg, csokis krém tetejére.
Lényegében olyan, mint a puding, csak egy nagy adagban készül, és vígan lecsúszik belőle néhány szeletke úgy, hogy az ember észre sem veszi.
Karamelldarabokkal dobtuk fel ezt az egyszerű sütit, mert tudjuk, milyen jó barátok, és ha hétvége lenne, még egy kis krémsajtos sóskaramell-öntetet is készítenénk a szeletekre. Mivel hétköznap készült, így maradt az expressz változat, de szerencsére abban sem kellett csalódnunk.
Nyammogni rajta is csodálatos, remekül feldobja a latyakos-stresszes napokat, de morzsolható pohárkrémekbe, olvasztható tejbe, és ezerféleképpen felhasználható.
Ki tudod találni, melyik regényre gondoltunk a kvízben? Tedd próbára magad!
A gyerekek több mint fele találkozott már vele életében.