Brutálisan egyszerűen lehet menő, mintás falad

Ha unod az egyszínű, sima falakat, akkor most mutatunk néhány egyszerű praktikát, hogy gyorsan és olcsón feldobhasd a lakásodat.

Festeni nem éppen a legkellemesebb felújítási művelet, viszont nagyon hamar teljesen meg lehet vele változtatni az egész szoba hangulatát. Elvileg akár mindenfajta előképzettség nélkül is meg lehet csinálni, de aki már nekifogott a festés projektnek szakember nélkül, valószínűleg vitatkozna ezzel az állítással. Tény, hogy nagyon egyszerű apróságokon elcsúszni, és az is, hogy a szakértelem hiánya nem is azonnal, csak hónapokkal később mutatkozik meg szemmel látható foltok és málló falak képében, de ha van egy sima fehér falad, amit még csak glettelned sem kell, és nem is vizesedik, akkor olyan nagy hibát nem tudsz véteni. Főleg, ha eleve mintás falat szeretnél, és ezen nem freskó jellegű művészeti alkotásokat értesz, hanem csak néhány motívumot, amivel feldobhatod a szobádat. Már az is nagy változást hoz, ha csak az egyik falat gondolod újra. 

Az alábbi videóban 18 egyszerű tippet kapsz festéshez, amivel a képek szerint bénabiztosan menő falad lehet, vagyis annak is lehet szép fala, akinek a kézügyessége nem tart ott, hogy egy hosszú hétvégén felskicceljen egy freskót a nappaliba, vagy egy komplett mesekönyvet a gyerek szobájába. A kellékek sem nehezen beszerezhetőek, a teddy henger és néhány otthoni kacat segítségével az összes megoldható. Válaszd ki, hogy fa borítású falat szeretnél néhány chipses henger segítségével, vagy éppen szatyorral, lyukas zoknival, sodrófával, mosogatószivaccsal vagy egy rossz pólóval tudod dekorálni falat. Egyszerű festőtippeket is kapsz, például hogy hogyan tudsz újra életet lehelni a beszáradt ecsetbe. Azt nem állítjuk, hogy ennyire egyszerű lesz minden, mint a videón, de érdemes tenni egy próbát. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra