Legyen fából a biciklid!

Jan Gunneweg biciklijének nemcsak a váza, hanem még a kerekei is fából készültek, és hogy teljes legyen a kép, hozzá illő napszemüveg is van.

A dizájnerként dolgozó Jan Gunneweg elkészítette a Green Peace rémálmát, egy biciklit, ami szinte csak és kizárólag fából van. A biciklinek nemcsak a váza készült fából, hanem még a kerekei is. Ránézésre a küllők, pár illesztés, a lánc, illetve a pedálok készültek mindössze fémből. A tervezőnek még arra is volt gondja, hogy a kerekekben is legyen dizájnelem, sőt, a ReCrafton látott képek tanulsága szerint az összhatásra is ad, ugyanis a járművéhez anyagában és színében is illeszkedő napszemüveget is készített. Na ki venne ilyet?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.