A kutyákért mindenki lemondott a honoráriumáról

A TACOMA Concert Band európai turnéjának utolsó állomásán, Budapesten jótékonysági koncertet ad. A koncert helyszínét biztosító és szervező Szabad Tér Színház és valamennyi fellépője lemondott minden honoráriumról, így a teljes bevétel kutyamentésre megy.

A nagyszabású segélykoncert jelképes belépődíjai mellett a szervezők számítanak az állatbarátok nagyvonalú helyszíni adományára is. A koncerten Király Viktor és Lola is ott lesz, a műsorvezetést pedig Verebes Linda és Pindroch Csaba vállalta el. A szervezők gondoltak azokra a családokra is, akik nehezen engedhetik meg maguknak mostanság a koncertre járást, ezért a jegyek árát egységesen 100 forintban határozták meg, és mindenki szándékára, lehetőségére bízzák, hogy kíván-e a helyszínen adományozni a cél érdekében. A jegyek megvásárolhatóak a www.szabadter.hu oldalon, a színház jegypénztárában a szokásos jegyértékesítő helyeken és a helyszínen is. Minden bevétel az Illatos úti Ebrendészeti Telepre sérülten került kutyák gyógyíttatását szolgálja.

stockfresh id445976 dog sizeS

A TACOMA Concert Band 60 fős zenekarának tagjait Tacoma, Seattle városok és alsó Puget Sound régió muzsikusaiból válogatta össze a kiváló karmester Robert Musser. Sokféle stílust játszanak, kezdve Johann Sebastian Bachtól Wagnerig, Gustav Holst-tól John Philip Sousa-ig. A legjobb amerikai és európai fúvós hagyományokat folytatják, gazdag repertoárt visznek és nem egy darabot kimondottan nekik írt szerzőjük. Kitűnő produkcióikat számtalan díjjal és kitüntetéssel jutalmazták, elnyerték a John Philip Sousa Alapítvány, Tacoma város és a Pierce County Arts Commissions díjait is. Az Illatos úti Ebrendészeti Telepre évente több mint 3000 kutya kerül be. A Vigyél Haza Alapítvány küldetése az Illatos úti árva kutyák örökbefogadási esélyeinek növelése, örökbeadása. Ezért határozták el, hogy a Szabad Tér Színpad és művész barátaik segítségével jótékony célú koncertet szerveznek, hogy a jegyeladás és az adományok révén a Telepre bekerülő, rászoruló kutyákat időben és magas színvonalon orvosi ellátásban részesíthessék, ápolják, majd felelős gazdához juttassák.

Időpont: 2011. 07. 20. 20.00

Helyszín: Városmajori Szabadtéri Színpad (fedett)

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek